Чому біткоїн впав після виходу Байдена

Чому біткоїн впав після виходу Байдена

Empire Newsletter: Чому біткоїн впав після виходу Байдена

Сьогодні насолоджуйтеся розсилкою Empire на Blockworks.co. Завтра отримуйте новини безпосередньо на свою електронну пошту. Підписуйтесь на розсилку Empire. Бум біткоїна?

Вчора ми отримали деякі (неочікувані) новини у типовому вихідний код в неділю.

Після декількох тижнів чухання пліток у Вашингтоні щодо Джо Байдена - чи має він пере обрання - Президент оголосив, що він не буде балотуватися на повторний вибір у листопаді.

Миттєва реакція біткоїна була негативною, втративши приблизно 2,5%. Але це не залишилося так, ми трохи вгорі цього дня, і все ще опережаємо на близько 8% протягом останнього тижня. ETH бачив подібну відповідь, хоча зараз перебуває на рівні близько $3,400.

«Це чистий або чисто-негативний» для BTC, згідно з тимчасово, оскільки Трампу було б вигідно, щоб Байден залишився у боротьбі, оскільки він би був легким опонентом для перемоги у листопаді», - сказав мій співголова компанії GCR Річ Розенблум. Він додав, що очікування Трампа були ясними при виборі віце-президента.

«Трамп не обрав би партнера, нахиленого так праворуч, якщо він думав, що його чекає конкурентна гонка», - сказав Розенблум.

Але політика не є єдиним чинником, що вплинув на цінову дію, яку ми бачили.

«Факт того, що Байден вийшов у відставку і молодий кандидат може взяти його місце, - це негатив для Трампа. Тому спочатку BTC розпродавали. Потім, через годину, Елон показав «лазерні очі» у своєму новому фото профілю на Xbox, що підняло ціну BTC до $67,500 ... Зменшення ймовірності того, що наступним Президентом США стане відвіднихній, було рівно зтоновано більш відкритим переконанням у BTC від найбагатшого і, побільше, впливовою людиною у світі, Елона Маска», - продовжив він.

Ми маємо перед собою насичений тиждень, і політичний наратив, здається, знову стане в центр уваги. Хоча також виглядає так, що нарешті ми побачимо запуск ETF на ефір з схваленням Комісії з цінних паперів та бірж.

«Важливо помітити, що ETH відзначається вище своєї ваги щодо ліквідності і може мати більше потенціалу для поглинання таких потоків, ніж дехто очікує», - відзначила FalconX в дослідній замітці.

XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Pendle преодолел $4,42 с ростом на 26,23%. Цель - $6. Рынок бычий, Хейс поднял цену, хотя продал часть своих токенов. Рынок восстановился после продажи. 📈🚀
Просмотреть
1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть