Поглинання біткоїн-майнера Bitdeer: Benchmark

Поглинання біткоїн-майнера Bitdeer: Benchmark

Bitcoin Miner Bitdeer Technologies Could be a Potential Takeover Target: Benchmark

Benchmark заявив, що Bitdeer може стати об`єктом потенційного поглинання

Брокер підвищив цільову ціну на біткоїн-майнер до $16 з $13.

Угода Core Scientific з AI hyperscaler CoreWeave сприяла переоцінці сектору, зазначили у звіті.

Біткоїн-майнер (BTC) Bitdeer Technologies (BTDR) став привабливий об`єктом для поглинання, стверджує брокер Benchmark у дослідницькому звіті, опублікованому у понеділок. Цінність Bitdeer зросла завдяки зростаючому інтересу AI та високопродуктивних обчислень (HPC) до енергетичних активів криптомайнерів у останні місяці.

Брокер підвищив цільову ціну на Bitdeer до $16 з $13 і підтвердив рекомендацію на покупку акцій. Ціни на акції змінювались на рівні $11.10 на передвечірньої торгівлі.

Акції Bitdeer зросли більше, ніж удвічі за останні два місяці, як зазначено у звіті, оскільки компанію визнали одним із криптомайнерів з `достатньою наявною та запланованою потужністю`, яку можна використовувати для витягування криптовалюти або для живлення проектів AI та HPC.

Поглинання в секторі набуває обертів. Біткоїн-майнер Core Scientific (CORZ) нещодавно відхилив пропозицію на $5.75 за акцію від хмарних обчислювальних фірм CoreWeave, сказавши, що вона значно недооцінює компанію.

Bitdeer вже веде початкові розмови з декількома клієнтами у просторі AI/HPC, і ці обговорення очікуються стати більш важливими, коли керівництво завершить аналіз місцевості, щоб визначити найкраще використання, вказав звіт, посилаючись на розмову з виконавчим директором компанії.

Benchmark підвищив свої оцінки для Bitdeer для відображення очікуваного внеску своїх ініціатив з чіпами ASIC і гірництва. Він підвищив свою оцінку доходів на повний рік 2025 року до $617.5 мільйона з $497 мільйонів.

Множники капіталізації біткоїн-майніннгу помітно зросли за останні місяці, із угода Core Scientific з AI hyperscaler CoreWeave допомагає привести до переоцінки сектору, додали у звіті.

Валютний гігант Wall Street JPMorgan (JPM) сказав, що останній ралі в секторі свідчить про те, що ринок вважає, що можливості AI та HPC можуть забезпечити альтернативні та більш прибуткові випадки використання для місць видобутку біткоїнів, заявив банк у звіті на минулому тижні.

Докладніше: Частка глобальної сили хешування китайських майнінгових біткоїнів, що включається до списку США, досягла рекорду в липні: JPMorgan

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть