Фото з Трампом на Bitcoin 2024: Кульовий за біткоїн

Фото з Трампом на Bitcoin 2024: Кульовий за біткоїн

Дональд Трамп хоче поблизу 1 біткоїна за фото на Bitcoin 2024

Вам обійдеться майже один біткоїн, щоб зробити фото з Дональдом Трампом на цій вихідній конференції Bitcoin.

Трамп бере з учасників найбільшої події року з Bitcoin $60,000 — приблизно 89% від поточної ціни однієї монети — щоб вас зняли поруч з ним. Якщо ви пара, що шукає фотографію з колишнім президентом, вам доведеться заплатити $100,000.

На момент оригінального анонсу $60,000 було більше, ніж один біткоїн.

Здатність Трампа брати ці здоровенні суми відображає не тільки його славу, але й значний попит на відвідування точок на його передвиборному шляху.

Конференція Bitcoin 2024 отримала більше уваги після нещодавньої спроби покушення, що залишила Трампа з кровавим вухом і свідком Корі Комператором мертвим.

ВІП-паси на подію розпродані для всіх рівнів нижче $16,590, і Трамп бере $844,600 за резерв столика на конференції.

Безпека на конференції буде підвищена перед і під час його виступу, всі учасники будуть змушені залишити основний зал, поки співробітники Служби секретної служби оглядатимуть приміщення і тоді обшуковуватимуть всіх повторних вхідних. Маск піднімає попит на Bitcoin 2024

Ілон Маск звернув увагу на Bitcoin 2024 вчора після того, як він призупинив обліковий запис X організатора конференції, Девіда Бейлі. Приблизно в той час призупинення Бейлі, трекери польотів визначили місцезнаходження літака Маска на посадці в Теннессі, що привело Бейлі до припущень про можливу появу Маска на конференції.

Це припущення закінчилося швидко, коли Бейлі втратив свій обліковий запис X близько обіду. Адміністратори в X урешті відновили його обліковий запис близько 21:00.

Приблизно в той самий час в неділю Маск додав лазерні очі на своє фото профілю в X. Біткоінщики сприйняли це додавання як сигнал його підтримки Bitcoin. ‘Лазерні очі ’до $100К’ — це мем Bitcoin.

Однак, ефективні акселераціоністи (‘e/acc’) як Маск та венчурні капіталісти як Марк Андрієссен використовують лазерні очі для сигналізації підтримки їхньої справи. Не тільки це, лазерні очі з`являються в мемах про-Трампа Dark Brandon. Маск може грати на ідей Dark MAGA.

Також в неділю після обіду президент США Джо Байден ще більше привернув увагу до конференції з несподіваною оголошення. Байден твітнув в Х, що він відкриється від своєї кампанії по повторному обранню в 2024 році та передасть місце іншому кандидату від Демократичної партії.

Читайте більше: Джо Байден раптово підтримує криптовалюту після того, як Трамп її прийняв

Байден підтримав свою нинішню віце-президентку Камалу Гарріс, але Національна конвенція демократів врешті-решт вирішить, хто стане лідером 19 серпня. У цілому, його несподіване оголошення привернуло увагу тільки відомого кандидата на президентство, Дональда Трампа — та його майбутні виступи.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть