Новий ріст ціни Arweave: оновлення і аналіз

Новий ріст ціни Arweave: оновлення і аналіз

Arweave зараз готовий зробити великий стрибок до рівня в $50?

Ціна Arweave зробила сильний відскок після підйому зони попиту на рівні $21. Ціна AR зросла майже на 56% всього за два тижні, що свідчить про міцний виступ.

AR торгувалися приблизно за $33 на момент написання, реєструючи стрімке 0.71% падіння всередині дня.

Раніше в червні AR почув сильний відмов від рівня $50 і стрімко впав до рівня $25, втративши майже 50% за місяць. Більше того, остання сесія показала позитивний розвиток у соціальних метриках, що призвело до відновлення ціни.

Arweave - децентралізована мережа сховищ, призначена для необмеженого зберігання даних. Вона описує себе як `колективно власницький жорсткий диск, який ніколи не забуває`.

Мережа в основному підтримує `постійний веб`, постійну, децентралізовану веб-систему із різноманітними спільното-використовуваними додатками та платформами. Дані на ланцюжку вказують на зростання користувачів соціальних мереж

Ціна Areweave продемонструвала міцний виступ, перевершуючи кілька альткоїнов у плані відновлення. Видимо, що бики зберігають контроль і можуть спробувати відновити останню місячну ціну AR на рівні $50.

Більше того, останній ріст ціни, схоже, був підкріплений кількома факторами. Серед них значний розвиток у соціальних метриках та обсягу транзакцій. Соціальні метрики, такі як соціальна домінантність та обсяг соціуму, спрямовані вгору, що свідчить про позитивний розвиток.

Соціальні метрики підскочили до тримісячного максимуму, вказуючи на збільшене число користувачів. Соціальні метрики відображають кількість користувачів, що взаємодіють з Arweave на платформах соціальних мереж, таких як X (раніше Twitter), Telegram та ін.

Більше того, обсяг транзакцій стрімко зрос до 49.05% всередині дня до $96.72 мільйона, що вказує на підвищений попит. Однак співвідношення обсягу до капіталізації ринку на рівні 4.65% вказує на низьку волатильність. Чи може Arweave повернути свою присутність біля рівня $50?

З технічної точки зору AR перевищив 20, 50 та 200-денний ЕМА. Це вказувало на позитивну перспективу в короткостроковому плані. Перспектива довгострокового тренду вказує на формування діапазону між рівнем $50 зверху та рівнем $21 знизу.

Зверху AR піднялося на 41%, щоб повернутися на рівень близько $50. Здається, що бики домінують у короткостроковому тренді, тому вони можуть продовжити наближатися до рівня $50. Однак рівень $36 може виступити як перешкода, коли він рухатиметься до рівня $50.

Крім того, якщо ціна стикається біля рівня $36, вона може знову впасти до рівня $30. Чи може Arweave продовжити зростання в короткостроковому плані?

AR зросла майже на 56% за два тижні, піднявшись з $21 до приблизно $33. Незважаючи на стрімкий впад від $50 до $25 в червні, останні позитивні соціальні метрики та збільшений обсяг транзакцій підштовхнули відновлення.

Соціальні метрики досягли тримісячного максимуму, що свідчить про більш активну участь користувачів. Обсяг транзакцій зрос на 49.05% до $96.72 мільйонів, що свідчить про сильний попит.

Arweave перейшла ключові рухливі середні з технічного погляду, показуючи позитивну короткострокову перспективу. Ціна повинна рухатися між $21 та $50, з потенційною перешкодою на рівні $36. Якщо вона не пройде на рівні $36, вона може знизитися до $30.

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть