Вплив відмови Байдена на криптовалюти

Вплив відмови Байдена на криптовалюти

Розпиливання крипти зросло після відмови Байдена—Тепер Біткоїн набирає силу

Ми робимо дослідження, ви отримуєте альфа! Отримайте ексклюзивні звіти та доступ до ключових висновків про аірдропи, NFT та більше! Підпишіться зараз на Alpha Reports та підвищте свою гру!

Ціна на Біткоїн швидко впала в неділю після того, як Джо Байден оголосив про своє відведення від президентських виборів 2024 року. Проте, хоча стрімке падіння призвело до ліквідації мільйонів доларів у довгих позиціях, воно було недовготривалим.

Біткоїн швидко впав з ціни $67,453 до $65,884 за 30 хвилин, згідно з даними від CoinGecko, із невизначеністю такого важливого перевороту на виборах, який, схоже, спонукав до продажів. Графіки цін на інші топові криптовалюти, включаючи Ефір і Солану, показують схожі короткострокові підвалини, віддзеркалюючи загальний вплив на ринок на даний момент.

Проте, після цього, включаючи після підтримки Байденом віце-президента Камали Гарріс на заміну за нього як кандидата Демократичної партії, ціни на Біткоїн і інші топові активи піднялися до рівнів, які не були чи не бачилися більше місяця.

Біткоїн стрибнув на висоту $68,284, ціну, яку не бачили з 12 червня, хоча трохи зачав охолоджуватися на час написання цього. А при поточній ціні практично $185, Солана досягла своєї найвищої ціни за два місяці.

Більшість основних політичних мем-монет монетизовані на Солані, включаючи KAMA, найціннішу мем-монету Камали Гарріс. KAMA різко піднялася до нового історичного максимуму ціни в неділю, перевищивши $0.025 до охолодження. На відміну, лідер токенів Байдена `Jeo Boden` (BODEN) опустився на 52% за день і тепер майже 99% від своєї максимальної ціни з квітня.

У серед бурхливості, як довгі, так і короткі позиції побачили значні ліквідації у неділю. Протягом останніх 24 годин, було ліквідовано практично $159 мільйонів вартістю позицій, які ставлять у лісу, чи ціна активу зросте або впаде з часом.

Довгі позиції складають більшу частину цього підсумку, згідно з даними від CoinGlass, з $99 мільйонів ліквідацій по всьому ринку—і велика частина цього відбулася під час великого падіння ціни після оголошення Байдена. Біткоїн очолює загальну суму ліквідацій з $46 мільйонами за цей період, з Ethereum наступним на $31 мільйон.

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть