XRP: Шлях до $7.5 - Справжня Лінія Пробудження

XRP: Шлях до $7.5 - Справжня Лінія Пробудження

XRP прагне досягти ціль у $7.5: Ось `Справжня Лінія Пробудження`, яку потрібно пройти

Криптовалютний аналітик EGRAG підкреслює, що XRP потрібно переламати важливу справжню лінію пробудження, щоб зафіксувати очікуваний вибуховий ріст.

Цікаво, що аналіз EGRAG вказує на те, що XRP може бути на межі великого розриву. Цей аналіз, разом із значном накопиченням китів, підтверджує ознаки, що вказують на великі висоти для сьомої за розмірами криптовалюти.

Справжня Лінія Пробудження

Аналіз ринку спрямований на `Справжню Лінію Пробудження,` важливий рівень опору між $0.70 і $0.75. EGRAG стверджує, що пройдення цього рівня може спровокувати значний рух вгору.

Окрім опору на Справжній Лінії Пробудження, на супровідному графіку також присутня Лінія Атланта. Ця лінія формує міцну підтримку для XRP, допомагаючи утримувати ціни на від нижніх рівнів під час спадної тенденції. Однак останній коригування привело XRP нижче Лінії Атланта.

За словами аналітика, XRP повернувся в діапазон $0.55 - $0.58 після тимчасового опусканняся нижче Лінії Атлант в тому, що він називає `вовча пастка.` Така вовча пастка зазвичай є хибним ведмежим сигналом, який зазвичай відштовхує слабші руки з ринку.

EGRAG зауважив, що якщо XRP зафіксує щотижневе закриття в межах поточного діапазону, це може покласти початок для тестування Справжньої Лінії Пробудження. Останній раз, коли XRP доторкнувся до Справжньої Лінії Пробудження, було в березні, коли він підскочив до $0.7449.

Але це березневе тестування призвело до відхилення. Якщо врешті решт XRP перетестує і переломить цей рівень цього разу, може статися вибуховий ріст. На короткий термін EGRAG прогнозує цілі в діапазоні між $1.3 та $1.5. Якщо ці рівні матеріалізуються, XRP може побачити невелике відступлення перед тим, як продовжити свій підйом.

XRP Намірюється досягти Критичного Рівня в $7.5

Амбітний довгостроковий ціль, на основі аналізу розширення Фібоначчі, становить близько $6.4, з критичним рівнем цілі в $7.5. В основному, ця проекція залежить від здібності XRP прорвати опір від $0.70 до $0.75.

Підтримуючи цей погляд, є остання активність від китів та акул XRP. Дані від Santiment показують, що адреси, що утримують від 10,000 до 10 мільйонів XRP, накопичили 250 мільйонів XRP з червня. Ця тенденція вказує на впевненість і може посилити купівельний тиск.

Тим часом, дані з щоденної графики XRP допомагають зміцнити бикові настрої. На момент звіту XRP торгується на рівні $0.57947, з незначним зростанням на 1.19% протягом 24 годин. Незважаючи на останнє коригування, XRP утримується вище 3-місячного максимуму.

Туман Ішімоку показує, що XRP перейшов угору від хмари, сигналізуючи про можливий биковий рух. Лінія конверсії (синя) перетнула основну лінію (червону), підтверджуючи позитивний рух. До тих пір, поки XRP лишатиметься вище хмари, ймовірно, що він продовжить свій випередний тренд.

Індекс миттєвого і стохастичного руху (SMI), що вимірює ринковий пульс, показує значення 58.27 і 61.53 для ліній %K і %D відповідно. Ці значення вказують на те, що XRP знаходиться в зоні перекупленості, що свідчить про сильний покупчий тиск. Хоча це може призвести до короткострокових корекцій, це також підкреслює поточний биковий настрій на ринку.

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть