Катализатори для XRP: шанс на $1

Катализатори для XRP: шанс на $1

Ці катализатори можуть допомогти XRP перейти позначку у $1

XRP (XRP) пережив драматичну поїздку в останні місяці, під впливом комбінації внутрішніх динамік та зовнішніх тиску. Починаючи з другого тижня липня, криптовалюта зазнала значного відновлення, викликаного очікуваннями урегулювання у справі SEC проти Ripple.

Цей оптимізм спочатку згорнула новина про закрите засідання комісії з цінних паперів і бірж (SEC) США, що призвело до різкого відновлення. В результаті XRP стрибнула з $0.40 до висоти $0.6387.

Проте ціна відступила до мінімуму у $0.54 після того, як SEC оголосила про скасування закритого засідання. Протягом останніх двох тижнів XRP стрімко виріс більш ніж на 35%, з трейдерами з нетерпінням очікують значного руху.

Технічний аналіз та цілі ціни

Згідно з технічним аналізом, 4-годинна діаграма XRP/USD показує структуровану корекцію, яка розпочалася з $0.60 з цілями у $0.5409 та можливо $0.499.

Лічильник Елліотта показує, що ця корекція є частиною широкої бичої тенденції після 5-хвильової імпульсної послідовності. Крім того, значні рівні фібоначі на відбиття в 23,60% та 161,80% надають потенційні зони підтримки у $0.5233 та $0.4965 відповідно.

Крім того, декілька інших технічних показників свідчать, що XRP може перевищити позначку у $1. Індикатор відносної сили (RSI) наразі знаходиться в нейтральній зоні, що свідчить про те, що XRP не перекуплений і не перепроданий.

Ця збалансована умова створює сприятливе середовище для потенційного прориву. Зазвичай підйомний RSI разом з рухом вище ключових рівнів опори передує значному вгорі ціновій акції, що, можливо, поштовхне XRP до та поза позначку у $1.

Крім того, завершення C хвилі навколо $0.499 до $0.5409, разом із знайденими рівнями підтримки Фібоначчі, свідчить про те, що сильний вгору рух неминучий. Додаткові фактори, які підтримують бичий вигляд XRP

Аналіз ціни XRP

На момент звіту XRP була оцінена в $0.59, відображаючи невелике зниження на 0,16% протягом останніх 24 годин, але помітний ріст на 12% протягом останніх 14 днів.

Поточна технічна ситуація сприятлива для бичого прориву, з ціллю у $1, яка виходить як захоплююча можливість для інвесторів. Історичні тенденції свідчать, що якщо XRP набирає імпульсу, воно може швидко досягнути значних цінових бар`єрів.

Оскільки динаміка ринку продовжує еволюціонувати, інвесторам слід бути бджолою на будь-які сигнали прориву, які можуть представити значні торгові можливості у найближчому майбутньому.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не слід вважати інвестиційною порадою. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал перебуває під загрозою

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть