Bitcoin витісняє Синій екран смерті: реагує сенатор Ламміс

Bitcoin витісняє Синій екран смерті: реагує сенатор Ламміс

Bitcoin витісняє «Синій екран смерті», який паралізує глобальні системи: Сенатор Ламміс реагує

У п`ятницю комп`ютери, що використовують операційні системи Microsoft по всьому світу, стикалися зі своєю гіршою нічною марею, оскільки на численних системах з`явився «Синій екран смерті» (BSOD), що перервав роботу великих служб, таких як Лондонська фондова біржа, авіакомпанії, медіа-компанії та банки. Проте Bitcoin (BTC) та інші мережі блокчейнів залишалися недоторканими, незважаючи на широкомасштабний збій, що викликав відгук від Сенатора Сінтії Ламміс.

Ламміс, молодший сенатор Сполучених Штатів з Вайомінгу з 2021 року, також відома як `крипто-королева` за впровадження біпартитного `Закону про відповідальні фінансові інновації`, щоб регулювати сектор цифрових активів і є великим приверженцем Bitcoin (BTC). У дописі на X (раніше Twitter) у п`ятницю Ламміс підкреслила, що найбільша криптовалюта у світі залишалася стійкою в умовах глобального збою, додаючи:

`Чи знаєте ви, яка валюта не постраждала від широкомасштабних кібер-відключень? Bitcoin.

Ламміс також написала `Vires in Numeris`, латинське висловлювання, що означає `сила чисел` і часто використовується як гасло для Bitcoin, підкреслюючи його міцну інфраструктуру та силу. Bitcoin - це криптовалюта, що використовує криптографію, яка складається з кодів з різними послідовностями чисел. Отже термін `сила чисел`.

Ламміс критикувала адміністрацію Джо Байдена за недіюче законодавство щодо криптовалют в США, незважаючи на те, що ключові постаті галузі, такі як засновник Uniswap Хейден Адамс, закликали діючого президента переглянути його позицію стосовно цифрових активів, або ризикувати втратити надходження на майбутніх виборах.

Сенатор Ламміс недавно розкрила плани по відновленню домінування долара за допомогою інтеграції Bitcoin. Вона заявила, що Bitcoin в резерві `може допомогти долару США залишатися стійким`. Також вона планує перешкодити Федеральному резерву в запуску цифрової валюти центрального банку (ЦВЦБ). Подібно до передбачуваного республіканського кандидата Дональда Трампа, Ламміс також підтримує самокеровані гаманці Bitcoin.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової консультації або консультації будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання зазначеного вмісту, товарів або послуг. Читачів рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть