Стрімкий ріст ціни PAAL AI: аналіз і прогноз

Стрімкий ріст ціни PAAL AI: аналіз і прогноз

PAAL AI може стрімко зрости на 50% при виході за цю цікаву зону

Ціни PAAL AI помітили сильне відбивання від підтримки після того, як на графіках було помічено подвійне дно. Ціна піднялася майже на 68% за тиждень, що свідчить про сильний повернення биків.

Останні сесії показали зростаючий попит на покупку, який може можливо спричинити завершення попередньої фази корекції. Важливі показники on-chain, 24-годинні активні адреси, зафіксували значний зростання, підтверджуючи вихід з фази корекції.

PAAL AI представлена токеном на блокчейні Ethereum, надаючи власникам можливість отримання частини прибутку та виведення токенів з обігу для підвищення попиту та цінності. Користувачі можуть заробити токени, співпрацюючи з нашими послугами штучного інтелекту, роблячи рекомендації та внесок у спільноту.

Активні адреси на зростанні

  • PAAL AI продемонстрували сильну впевнену цього тижня, підвищившись з $0.182 до $0.312, збільшивши на 68,7% за тиждень та більш ніж на 40% за місяць. Незважаючи на сильний виступ, PAAL AI лежить на 63,18% нижче свого історичного максимуму в $0,33, зафіксованого чотири місяці тому.
  • Биків можуть відновити втрати, якщо ціна продовжить зростати. 24-годинні активні адреси зафіксували значний зростання в останніх сесіях. Протягом останніх кількох сесій майже на 30% зросло кількість 24-годинних активних адрес, з 239 до 324, вказуючи на вражаючий зріст числа користувачів.

Кількість активних адрес вразиво збільшилася від 239 до 324, вказуючи на вражаючий зріст числа користувачів. Активні адреси відображають кількість унікальних користувачів, які взяли участь в транзакції. Збільшення активних адрес зазвичай вказує на збільшене попит. Чи може PAAL AI вийти з фази корекції?

PAAL AI привернула інвесторів з щотижневим стрибком майже на 68%. Цей ріст підтверджує формування подвійного дна на графіку, що свідчить про бичачий реверс.

Крім того, щоденна діаграма підкреслює виходження із лінії тренду, яка діяла як перешкода для биків в останніх сесіях. Виходження вище лінії тренду позначає кінець фази корекції. Проте бикам потрібно підтримувати вище, щоб підтвердити вихід.

  • Постійний рух вгору може допомогти ціні PAAL AI піднятися майже на 53% до наступної зони обговорення підтримки на рівні $0,485. Проте, якщо ціна закриється нижче $0,252, виходження буде неактивним, оскільки ціна знизиться.

PAAL AI показала міцність, підвищившись на 68,7% за тиждень і більш ніж на 40% за місяць. Незважаючи на це, вона залишається на 63,18% нижче свого історичного максимуму в $0,33 чотири місяці тому. Крім того, показники on-chain свідчать про 30% зростання 24-годинних активних адрес, з 239 до 324.

Крім того, недавній вибух підтримує бичий реверс, вказаний подвійним дном і виходом із лінії тренду. Тепер, якщо ціна буде утримуватися вище лінії тренду, вона може дійти до $0,485, підвищившись майже на 53%. Однак закриття нижче $0,252 може анулювати вихід та викликати спад.

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть