Недолікі ціли: $3, $5, $18. Чому експерт має амбітну ціль $333?

Недолікі ціли: $3, $5, $18. Чому експерт має амбітну ціль $333?

Експерт ринку каже, що він не тут для того, щоб XRP досягнув $3, $5 або $18, але $333

Темний захисник, відомий ринковий аналітик, розкриває, що його кінцева мета інвестування в XRP - це не рівень $3, $5 або $18, амбітна ціна $333.

Досвідчений спостерігач за ринком розкрив це, коли XRP торгувався між мінімумом $0,6197 і максимумом $0,6323. Тоді ціна XRP входила в узбіччя, але зберігала рухи в межах діапазону через паніруючу консолідацію.

Незабаром після його розкриття XRP вибухнув на річний пік в $0,7440, але зіткнувся з інтенсивним опором на цьому рівні. Зауваження Темного захисника свідчить про зростаючу впевненість серед учасників ринку та аналітиків у майбутніх перспективах XRP. Ця впевненість є основою для численних амбіційних цінових прогнозів.

Зауважимо, що Темний захисник також прогнозував, що XRP досягне рівнів ціни $3, $5 та $18. В квітні аналітик стверджував, що XRP був на межі прориву ключового рівня опори. Він підкреслив, що такий вибух встановить сцену для ралі від $1,88 до $5,85.

У відповідь п. Хубер, спільнотний розвідник, аргументував, що XRP все ще консолідуватиметься після досягнення $0,64. Темний захисник заявив, що в майбутньому обговорення навколо консолідації XRP буде зосереджуватися на діапазоні від $2 до $3. Ця проекція вказує на те, що XRP буде постійно торгуватися в межах цієї марки.

Аналітик зауважив, що на цьому рівні він буде аргументувати за вибух ціни XRP до діапазону від $5 до $18. За його словами, з цього пункту XRP буде схильний до повторного тестування діапазону від $1,33 до $1,88. Коментар аналітика свідчить про його бичий погляд на майбутню траєкторію XRP.

Цікаво, що Темний захисник очікує, що цільові ціни $3, $5 та $18 матимуть місце, але він вважає, що XRP призначений для набагато більших висот. В січні аналітик прогнозував, що XRP має потенціал досягти аудіційних $333.

Його березневі наробітки, які прийшли через два місяці після цього аналізу, свідчать про те, що він повністю впевнений у цій цільовій ціні. Однак учасники ринку висловили сумнів. При поточному обіговому запасі 55,9 мільярда токенів, ціна $333 для XRP перетвориться на ринкову капіталізацію $18,6 трильйонів.

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть