Solana (SOL): ключова криптовалюта на горизонті

Solana (SOL): ключова криптовалюта на горизонті

Solana (SOL) може стати ключовою криптовалютою зараз

Що відбувається

За останні сім днів Solana виросла на 20%. У п`ятницю криптовалюта зросла на 8,5%.

З середини квітня вона торгується в широкому діапазоні, знаходячи підтримку на рівні $115 і зіштовхуючись з опорою на рівні $188.

Нещодавно Solana прорвала рівні опори 100 і 50 ЕМА та утримується на позиції вище рівня 50 ЕМА на щоденному графіку, що свідчить про сильну ринкову продуктивність.

Криптоаналітик Алі Мартінес вказує на те, що Solana формує паттерн W, що вказує на можливий биковий ринок. Цей паттерн вказує на те, що ціна двічі знизилася приблизно до рівня $123, позиціонуючи Solana для значного відскоку до рівня $174. ETF на основі Solana в дорозі?

Незабаром планується запуск першого ETF у реальному часі на базі Ether, що відкриє двері для додаткових криптозначень на основі ETF, включаючи потенційний ETF на основі Solana.

За словами Еріка Бальчунаса, ведучого аналітика ETF компанії Bloomberg, запровадження цих ETF на базі Ether ймовірно призведе до появи більше криптовалютних ETF на базі Ether та SOL. Бальчунас висловив цю очікування в пості X від 15 липня 2024 року.

Ха-ха, я розумію і ціную відкритість.. але пам`ятайте, після запуску є течії, а потім додаткові продукти на базі Ether, я впевнений, потім Solana, і потім.. це, ймовірно, ніколи не закінчиться. Дамба рухнула — Ерік Бальчунас (@EricBalchunas) 15 липня 2024 р.

Аналіз ціни

На графіку Solana формується биковий трикутний паттерн, що історично вказує на можливий вибій та значний рух ціни.

Алі Мартінес ідентифікував діапазон опори від $162 до $164 як ключовий бар`єр для Solana. Якщо SOL перетне цей діапазон, наступна ціль може бути $175.

Наразі SOL торгується близько $169. Рівень підтримки на рівні $163 є ключовим у наступні дні.

Якщо він не зможе утримати рівень опори, це може призвести до зниження до рівня $141-143.

Зростаючий покупний тиск після вибиття вище 100 ЕМА свідчить про оптимізм інвесторів щодо перспектив Solana. Якщо Solana прорватиме ключовий рівень опори близько $170, це може призвести до подальших приростів.

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть