Прогноз на Bitcoin: великий буліш рух недалеко

Прогноз на Bitcoin: великий буліш рух недалеко

Цей індикатор натякає на те, що наступна стадія бикового циклу Bitcoin буде легендарною

З бігом биткойна (BTC) здавалося би все йде за планом, експерт з криптотрейдингу підкреслив, що інвесторам варто готуватися до подальших приростів на основі історичних патернів.

За словами аналітика з псевдонімом Mags, у дописі на X від 19 липня, історичні рухи цін Bitcoin та технічні індикатори вирівнюються таким чином, що натякає на те, що легендарний ралі вже недалеко.

Одним із ключових спостережень в аналізі Mags є повторний патерн бічного руху після подій уполовнення Bitcoin. Зокрема, Bitcoin торгує боковим рухом після кожного уполовнення протягом кількох місяців, який характеризується відносно стабільними цінами з мінімальними вгору або вниз рухами.

Ця бічна фаза історично була останньою можливістю для інвесторів накопичувати Bitcoin за нижчими цінами перед початком великого бикового ринку.

Ще одним критичним аспектом аналізу Mags є концентрація на індикаторі відносної сили (RSI), моментум-осциляторі, який вимірює швидкість і зміну рухів цін. Рівні RSI на місячному графіку ще не досягли екстремальних рівнів (90+), спостережених в попередніх бикових циклах.

RSI зараз приблизно 68,50, значно нижче піків у минулих циклах, які часто співпадали з досягненням Bitcoin нових історичних максимумів. Це свідчить про значний потенціал для росту перед тим, як ринок стане перекупленим.

`Зараз місячний RSI ще не досягнув екстремальних рівнів (90+), як було в попередніх циклах. Це свідчить про те, що у Bitcoin ще є великий потенціал для зростання. Наступна стадія цього бикового циклу буде легендарною`, - сказав аналітик.

Аналітик зауважив, що поточні ринкові умови сприятливі для легендарного бикового ралі. Поєднання фази накопичення після уполовнення та рівнів RSI, що вказують на подальший потенціал для зростання, створює обнадійливі перспективи для ціни Bitcoin. Повторювані патерни Bitcoin

Аналіз Mags узгоджується з іншою перспективою Bitcoin від криптоаналітика Міхаеля ван де Поппе. У дописі на X від 20 липня аналітик вказав на те, що Bitcoin показує ознаки повторення історичних патернів, що натякає на невідкладний значний рух цін.

Протягом останніх кількох місяців Поппе відзначив, що Bitcoin перебуває в фазі консолідації, що характеризується відносно стабільними цінами з незначними флуктуаціями. На його думку, ця тривала консолідація є передвестником великого руху цін, який очікується в наступні шість-дванадцять місяців.

Історично такі фази консолідації в Bitcoin часто наступають після значних підйомів цін, які дивували багатьох інвесторів.

Тим часом, після того, як Bitcoin на короткий час перевищив рівень в $67 000, ринок залишається сконцентрованим на цьому ключовому короткостроковому рівні опори. Інвесторам також варто тримати ситуацію під контролем з впаданням нижче рівня в $66 000, що може призвести до тривалих втрат.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під ризиком.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть