$0.01: Чи Burns Відправить Ціну Shiba Inu і LUNC?

$0.01: Чи Burns Відправить Ціну Shiba Inu і LUNC?

Чи Зможуть Burns Відправити Ціну Shiba Inu і LUNC На $0.01? Експерт Висловлюється

Екосистеми Shiba Inu (SHIB) та Terra Classic (LUNC) відомі своїми регулярними випалами токенів, які спрямовані на збільшення вартості цих монет. Комп`ютерний інженер висловив свою думку щодо цього механізму випалу, розкриваючи між Shiba Inu та LUNC, яка ймовірність наближення до їх бажаної цілі в $0.01. Чи Досягнуть Shiba Inu І LUNC $0.01?

Комп`ютерний інженер Чару Бей запропонував в дописі в X (раніше Twitter), що, ймовірно, тільки LUNC досягне своєї бажаної цілі в $0.01 через свій механізм випалу. Він заявив, що ціль ціни $0.01 `не є мрією для LUNC`, що означає, що це більш ймовірно стане реальністю в певний момент, хоча інженер попередив, що це не є фінансова порада.

З іншого боку, він висловив своє сумування за Shiba Inu, вказуючи, що механізм випалу мем-монети не змінився значно, оглядаючи, що токен все ще має обіговою поставкою в 589 трильйонів. Він також зауважив, що спільнота SHIB `дуже тиха` стосовно цього розвитку, на відміну від спільноти LUNC, яка все ще не задоволена, незважаючи на щоденне випалення мільйонів LUNC, при цьому токен наразі має обігову поставку `лише` 5.44 трильйонів.

Shiba Inu та LUNC використовують схожі механізми випалу, де деякі отримані від транзакцій комісії використовуються для випалу токенів. Проте LUNC отримував додаткову допомогу, оскільки найбільша в світі криптобіржа за капіталізацією Binance також зобов`язалася щомісяця випалювати торгові комісії, отримані від токену. Дані від метрик LUNC показують, що Binance випалила майже 62 мільярди токенів LUNC (48.9% від загальної кількості вже випалених токенів).

У той же час, Shiba Inu довелося покладатися на мережу другого рівня Shibarium для більшості своїх випалень токенів в минулому році. Проте активність мережі на Shibarium іноді продовжує сповільнюватися, що призводить до зменшення темпів випалень Shiba Inu.

Як Випалення Токенів Можуть Привести Shiba Inu До Досягнення $0.01

Згідно із відстежуванням випалень Shiba Inu, максимальна обігова поставка Shiba Inu повинна зменшитися приблизно до 126 трильйонів, щоб її ціна досягла $0.01. Це означає, що близько 78,52% обігової поставки мем-монети все ще має бути випалено для досягнення цієї мети. Крипто-ютубер Джефф колись вказував, що майже неможливо для Shiba Inu досягнути цієї цільової ціни, стверджуючи, що на паління 100 мільярдів токенів піде близько 1,1 мільйона років.

Криптоаналітик Оскар Рамос раніше вказав, що Shiba Inu може досягнути $0.01, але додав, що він не бачить, як мем-монета перевершить цей рівень через її обігову поставку. Він зробив цей висновок у відповідь на прогноз веб-сайту прогнозу цін Telegaon, який показав, що Shiba Inu може досягти $0.5 в 2040 році.

Зображення отфотошоплено з допомогою Dall.E, діаграма від Tradingview.com

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть