Title: Проблеми власників Cardano: чому збитки?

Title: Проблеми власників Cardano: чому збитки?

Ринок криптовалют відновлюється з мінімумів, але чому власники Cardano зазнають збитків?

Незважаючи на відновлення крипторинку, значна кількість власників Cardano все ще зазнає збитків, що призводить до припущень про причини цього. Дані від IntoTheBlock показують, що альткоїн є найгіршим гравцем у термінах прибутковості серед топ-10 найбільших криптовалют за ринковою капіталізацією, розчаровуючи власників і довгострокових прихильників. Прибутковість Cardano складає всього 15%

Прибуток від Cardano залишався низьким з часу ринкового обвалу 2022 року і навіть з відновленням ринку більшість інвесторів все ще опинилися в убитку. Це сталося тому, що ціна ADA не встигла відобразити тенденцію ринку, отримуючи удари на головних опорах, таких як $0.6. та $0.7.

Наразі дані IntoTheBlock показують, що лише 25% всіх власників Cardano отримують будь-який прибуток. З іншого боку, велика більшисть, 66%, зараз знаходиться в убитку. Решта 9% перебувають в режимі нейтралі, що означає, що вони зараз у точці рівноваги, оскільки поточна ціна співпадає із ціною, за якою останній раз переміщались монети.

З приблизно 4,5 мільйонами власників Cardano це означає, що лише 1,11 мільйони власників отримують будь-який вид прибутку від своїх утримань. 2,96 мільйона адрес зараз знаходяться в убитку і 397,740 адрес поточно в режимі нейтралі.

Звідси, якщо ціна знову впаде нижче $0.35, ще 138,000 адрес будуть потрапляти в убиток, подальше розширюючи пропаст прибутковості. Однак, якщо ціна ADA успішно перетне рубіж $0.47, це принесе знову в прибуток 85,590 адрес.

Для порівняння прибутковості топ-криптовалют ми порівняємо її з іншими провідними криптовалютами. Найбільша криптовалюта у просторі, Bitcoin, наразі бачить, що 89% всіх власників отримують прибуток, лише 7% зазнають втрат, а 5% перебувають в режимі нейтралі.

Ефір, друга за величиною криптовалюта, бачить, що 82% її власників отримують прибуток, 12% зазнають втрат і 5% перебувають в режимі нейтралі. Щодо Dogecoin, цей показник також високий, з 75% всіх гаманців в прибутку, 23% в убитку і 3% в режимі нейтралі.

Це порівняння показує, наскільки погано веде себе Cardano порівняно зі своїми співробітниками серед великих криптовалют. Якщо ціна ADA продовжить боротьбу, пропасть в прибутковості може продовжувати розширюватися з цієї точки, потрапляючи ще більше інвесторів Cardano в червону зону.

На момент написання ціна ADA становить $0.42, із зниженням на 4,4% за останню добу. Однак на тижневому графіку вона показує 5,29% зростання після відновлення на минулому тижні.

Зображення від створене за допомогою Dall.E, діаграма з Tradingview.com
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть