Прогнози для Bitcoin: $140,000 - $190,000

Прогнози для Bitcoin: $140,000 - $190,000

Ціна флагманської криптовалюти Bitcoin нещодавно стрімко виріс до рівня $67,000, і серед його відновлення популярний аналітик криптовалют нещодавно запропонував, що ключовий технічний індикатор вказує на можливий рух у діапазоні від $140,000 до $190,000.

У повідомленні, опублікованому на мікроблозінговій платформі X (раніше відомій як Twitter), популярний аналітик Жюльєн Біттель повідомив своїм понад 70 000 фоловерам, що Bollinger bands Bitcoin в даний час `дуже стиснуті за історичними стандартами`, лише у двох інших місяцях в її історії була така стислість індикатора за тиждень, а саме у квітні 2016 року та липні 2023 року.

Біттель зауважив, що у обох випадках ціна флагманської криптовалюти значно зросла протягом наступних 12-місячних періодів, що свідчить про те, що подібний рух зараз може призвести до того, що BTC буде `в діапазоні від $140,000 до $190,000`.

Bollinger bands - це інструмент технічного аналізу, який вимірює волатильність ринку. Вони складаються з трьох ліній: простого рухомого середнього (SMA) ціни та двох смуг над і під SMA, які обчислюються додаванням і відніманням деякої кількості стандартного відхилення ціни.

Стандартне відхилення є показником того, наскільки ціна відрізняється від середньої. Періоди зростаючої волатильності характеризуються виразним розширенням розриву між двома смугами та відповідним збільшенням ширини. Навпаки, коли волатильність спадає, смуги стискаються, а ширина стає меншою.

Ширина, яка є надто широкою або великою, може сигналізувати про наближення завершення поточного бичого або ведмежого тренду. Зворотно, особливо низька ширина може бути індикатором наближення ринкового різкий зміни в одному напрямку чи в іншому, як пояснено Фідельно.

Зображення за допомогою Pixabay.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть