Зростання прийняття XRP: вплив на ціну

Зростання прийняття XRP: вплив на ціну

Прийняття XRP та збільшення активності: Що це означає для його ціни

Дані ланцюжка блоків показують, що XRP спостерігає зростання у прийнятті та активності мережі. Ось що це може означати для активу. Нові адреси XRP та активні адреси обидва виросли

За даними аналітичної компанії з вивчення даних ланцюжка блоків Santiment, XRP бачить, що два показники досягають найвищих рівнів з березня. Першим показником інтересу тут є `Мережевий ріст`, який відстежує загальну кількість нових адрес, що створюються в мережі щоденно.

Пікові значення в Мережевому рості можуть з`являтися з кількох причин. Найочевиднішою з них є свіже прийняття, оскільки нові інвестори могли б природно створити нові адреси. Інший фактор може бути в тому, що існуючі користувачі створюють кілька гаманців для цілей, таких як конфіденційність.

Загалом, обидва фактори грають, коли показник зростає, тому можна припустити, що відбувається якийсь ріст у прийнятті криптовалюти.

Другим важливим показником є `Щоденні активні адреси`, які вимірюють загальну кількість унікальних адрес, що беруть участь у якій-небудь транзакційній активності в мережі щоденно.

Активні адреси можна розглядати як те саме, що й унікальна кількість активних користувачів у ланцюжку, тому це значення показника може розповісти нам про щоденний трафік, який зараз спостерігається монетою.

Тепер ось графік, який показує тенденцію обох цих показників для XRP протягом останніх кількох місяців:

Як показує вищевказана діаграма, недавно були помічені гострі пікові значення XRP в рості мережі та активних адресах щоденних. Це свідчить про те, що в мережі спостерігається як витік користувачів, так і активність існуючих.

Зокрема, на блокчейні спостерігалося, як 1 721 нова адреса виходила в Інтернет, а 47 363 користувачі спілкувалися на піку цього піку. Цей ріст для криптовалюти стався тоді, коли її ціна зросла більш ніж на 18% за останній тиждень.

Інвестори вважають схожі дії цін захоплюючими, тому нові користувачі притягуються до мережі, а існуючі стають живими, щоб зробити деякі рухи під час цих періодів. Таким чином, ці останні пікові значення в Мережевому рості та Щоденних активних адресах не є незвичайними.

Подібні пікові значення важливі для будь-якого ралі, щоб він був стійким, оскільки збільшений трафік надає паливо, яке потрібно для подальшого руху. Будь-які ралі у минулому, які не змогли привернути увагу, завершилися вщерть довгими. Таким чином, цей розвиток може бути позитивним для останнього відновлення XRP, принаймні на папері. Ціна XRP

Хоча он-лайн метрики виглядають оптимістично, ціна XRP все ще зіткнулася з перешкодою, оскільки вона впала до $0,55 після того, як вона перевищила позначку в $0,63 всього кілька днів тому.

Зображення від Shutterstock.com, Santiment.net, графік від TradingView.com

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть