Bitcoin в дії: $67 000 та провал CrowdSpark

Bitcoin в дії: $67 000 та провал CrowdSpark

Bitcoin очікує на $67 000 в контексті провалу CrowdSpark

У той час, як традиційні системи поспішали вирішувати проблему з CrowdSpark, Bitcoin та ринок криптовалют вибухнули вверх.

Децентралізована технологія ще раз довела свою ефективність у п`ятницю, коли глобальний відключення ІТ помішило банки, медіа, туризм та безліч щоденних операцій.

Ринки Web3 зростали, поки діяльність Web2 уповільнювалася в деяких частинах світу, з оголошеними більш ніж 150 мільйонами постраждалих. Прокриптова сенатор США Сінтія Ламміс використала цю ситуацію, щоб нагадати громадськості про здатність Bitcoin (BTC) працювати безперебійно та обходити централізовані точки виходу.

Чи ви знаєте, яка валюта не постраждала від масових кібервідключень? Bitcoin.

`Vires in Numeris` - Сенатор Сінтія Ламміс (@SenLummis) 19 липня 2024

Весь ринок криптовалют підвищився більше ніж на 3% і досяг $2,5 трильйона вперше у цьому місяці. Широкий підйом ринку допоміг Bitcoin перевищити позначку в $66 500, досягнувши максимуму за місяць. Solana (SOL) очолила зростання на ринку серед перших 10 криптовалют за ринковою капіталізацією. SOL зріс більше ніж на 9%, повернувши $170, тоді як ціна Ethereum (ETH) виросла на 3% до $3 500.

PAAL AI Launchpad заявила про найбільший зріст серед усіх криптовалютних ринків у п`ятницю. Дані показали, що сектор зросла більше ніж на 103% та продовжував рости на момент публікації.

Екосистеми, такі як TRY Stablecoin, Децентралізований ідентифікатор, Фермерство-як-сервіс та мемкоіни Pump.fun також зросли принаймні на 20%, оскільки ринок цифрових активів насолоджувався зеленим днем. Зворотно, S&P 500 та глобальні фондові ринки слабшали трохи через проблему з CrowdSpark.

Здається, що відбувається глобальне відключення з кількома ІТ системами. Авіакомпанії, банки, служби надзвичайних ситуацій та медіа.

Але #Bitcoin продовжує працювати.

Блок за блоком. - Нік (@nicrypto) 19 липня 2024

Читати більше: Великобританія пораджена `перебудувати Британію` за допомогою $5 мільярдів у Bitcoin

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть