Прогноз на ринок SOL: до $175 за словами аналітика

Прогноз на ринок SOL: до $175 за словами аналітика

Ось коли Solana досягне $175, за словами аналітика

Зовсім недавно після того, як Solana (SOL) почала відновлюватися і демонструвати биковий сигнал, намікаючи на її можливе зростання до $174, відомий аналітик криптовалют визначив момент, коли п`ята за розмірами актив у секторі криптовалют з ринковою капіталізацією може досягнути $175.

Зокрема, експерт з криптоторгівлі Алі Мартінес раніше помітив, що Solana, здавалося, утворює патерн `W`, який може завершитися ціною в $174, і недавно уточнив, що перевищення діапазону опори $162-$164 приведе до наступної важливої цілі, згідно з його повідомленням X від 18 липня. Наскільки високо може зійти Solana?

Зокрема, Мартінес вважає, що перевищення зазначеного діапазону опори в кінцевому підсумку дозволить цьому криптоактиву досягти психологічно важливої цільової ціни в $175 до кінця липня, або близько 25 липня, що вказує на зростання на 8,93% від поточної ціни Solana.

Як виявляється, патерн `W`, також відомий як `подвійне дно`, зазвичай є сильним показником бикового реверсу та зростаючого руху для активу, який його демонструє, і SOL, схоже, утворює типовий патерн `W`, який, справді, може призвести до досягнення цілі експерта в обумовлений термін.

Під час цього Мартінес нещодавно також помітив `биковий прапор, про який ніхто не говорить` для Solana, надійний і поширений патерн, який з`являється під час сильного руху ринку вгору, що характеризується короткою паузою або легким відступом у цінах після різкого підйому.

Аналіз ціни Solana

Зараз Solana торгується на рівні $160,65 після успішного перетину бар`єру у $160, записавши збільшення на 0,86% протягом останніх 24 годин, зростаючи на 18,43% протягом попередніх семи днів, та накопичуючи прибуток у розмірі 15,23% за місячним графіком, за даними на 19 липня.

Чому ж Solana піднімається? Не дивно, що на тлі очікувань криптоспільноти запуску першого біржового фонду, пов`язаного з Ethereum (ETH), Solana може бути наступною у списку, враховуючи, що американська інвестиційна фірма VanEck подала на нього заявку наприкінці червня.

Враховуючи всі аспекти, позитивні новини про Solana зміцнили цінову динаміку токену та технічні показники аналізу (TA) вказують на подальше зростання в майбутньому. Однак важливо робити власні дослідження та розуміти ризики при інвестуванні, оскільки тенденції можуть змінюватися.

Відмова: Зміст на цьому сайті не слід розглядати як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Обзор: Цена LDO снизилась, но нашла поддержку. Возможен рост до $1,50. Криптовалюту хвалят за потенциал. Поддержите движение! 🚀
Просмотреть
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть