Негативний вплив на ринок: STRK, ICP втрачають, WIF зростає

Негативний вплив на ринок: STRK, ICP втрачають, WIF зростає

Оновлення крипторинку: STRK впав на 5%, ICP втрачає позиції, тоді як WIF зростає на 6%

Глобальний ринок криптовалют зазнав спаду на 1,07% і залишається стійким на високому рівні в $2,38 трильйона вартості. Незважаючи на це падіння, головні гравці, такі як Біткоїн і Ефір, відносно стабілізувалися, протягнувшись Біткоїн у межах $64 500, а Ефір у районі $3 400.

Проте, не всі цифрові активи себе відчувають добре в цих хвилястих водах. Токени, такі як WIF, ICP, STRK та ONDO значно постраждали, віддзеркалюючи драматичний 19,24% спад у загальному обсязі ринку за останню добу. STRK падає на понад 5%, ONDO оговтується після мінімуму в $1,05

Незважаючи на позитивний рух ціни на тижневому графіку, Старкнет (STRK) був свідком одного з найбільших спадів. Протягом останніх 24 годин ціна STRK впала на 5,97%, відкриваючи на рівні $0,6471 та досягаючи внутріденнохо мінімуму у $0,588, перш ніж стабілізуватися на рівні $0,6044.

Цей спад подальшк вплинув на ринкову капіталізацію, яка тепер становить $882,58 мільйона, розташовуючи його на 78-му місці. Обсяг торгів STRK протягом 24 годин зменшився на 10% до $82,77 мільйону. Незважаючи на ці виклики, тижневий виступ STRK показує невелике зростання на 1,19% порівняно з відкритою ціною в розмірі $0,598.

Так само, Ондо (ONDO) впала на 3,01% за останні 24 години. Наразі ONDO торгується на рівні $1,09, оговтуючись від внутріденного мінімуму у $1,05. Незважаючи на недавні втрати, ONDO показав довгострокові хмарні тенденції, утримуючи тижневий приріст понад 9%. Ринкова капіталізація для ONDO становить $1,51 мільярда, розташовуючи його на 57-му місці. Ціна ICP падає до $9,83 на фоні зростання WIF на 6%

ICP проявляє значну волатильність, коливаючись між внутріденнім мінімумом у $9,82 та внутріденним максимумом у $10,44 за останні 24 години. На момент звітування ціна ICP складає $9,83, позначаючи спад на 2,09% протягом дня.

Слід зазначити, що ціна ICP впала на 98,68% від свого історичного максимуму у $750,73, зафіксованого три роки тому. Ринкова капіталізація ICP зменшилася на 1,99% до $4,59 мільярда, розташовуючи його на 24-му місці у рейтингу. Натомість, обсяг торгів ICP протягом 24 годин зріс на 5,09% до $157,19 мільйонів.

У контрасті до загальної тенденції ринку, токен WIF показав позитивну траекторію зі зростанням на 6,63% за останню добу, тепер торгуючись на рівні $2,36. Це позначає відновлення після внутріденного мінімуму у $2,11.

Биковий настрій подальше відбивається в тижневому виступі WIF, зростаючи на понад 42%. Крім того, ринкова капіталізація WIF зросла на 7,47% до $2,36 мільярда, розташовуючи його на 44-му місці. Однак обсяг торгів WIF зменшився на 24,40% до $415,9 мільйона, вказуючи на пануючий негативний настрій.

Попередження: Погляди, думки та інформація, що діляться в цьому прогнозі цін, публікуються у добрій вірі. Читачі повинні провести свої дослідження та здійснити свою перевірку. Будь-яка дія, що відбувається читачем, строго на його власний ризик. Видання монет та її афіліація не будуть нести відповідальність за прямий або непрямий збиток чи втрати.

Попередження: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Видання Coin не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникли в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам радять виявляти обережність перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Обзор: Цена LDO снизилась, но нашла поддержку. Возможен рост до $1,50. Криптовалюту хвалят за потенциал. Поддержите движение! 🚀
Просмотреть
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть