Ексклюзивні переваги Notcoin: співпраця з Pixelverse та Musk Empire

Ексклюзивні переваги Notcoin: співпраця з Pixelverse та Musk Empire

‘Notcoin’ Players Get Exclusive Perks in Telegram Games ‘Pixelverse’ and ‘Musk Empire’

Notcoin, гра, яка запалює Telegram-фанатів криптогеймінгу, зараз об`єднується з ростучими іграми в цьому сегменті, які вона створила—і гравці Notcoin, які досягли певного рівня акаунта, можуть отримати ексклюзивні переваги.

PixelTap від Pixelverse та гра Musk Empire, присвячена Ілону Маску, обидві оголосили співпрацю з Notcoin у середу. Співпраця PixelTap приходить всього за день до того, як творець Pixelverse запускає свій токен PIXFI на The Open Network (TON), який принесе винагороди гравцям—хоча деталі щодо роздачі залишаються неясними на момент написання цього.

Згідно з постом в Telegram, Pixelverse буде пропонувати винагороду за стейкінг для власників токенів Notcoin (NOT), разом з квестами в стилі Pixelverse в Notcoin з призовим фондом у розмірі $250 000. Також, гравці Notcoin з рівнями Gold або Platinum в грі «отримають переваги від Pixelverse», зазначає пост в Notcoin.

Тим часом, Musk Empire—гра, в якій ви можете покращувати свою власну версію Тесли та главу Twitter Ілона Маска—розкрила співпрацю з Notcoin, дні після тимчасового перейменування себе на «NOT Empire» та додавання зображень Notcoin до гри. Тепер у грі є спеціальні місії для гравців Notcoin, зокрема тих з рівнями Gold або Platinum.

«Дуже раді бачити такі вигідні інтеграції, та як обидві спільноти Empire та Notcoin виграють від цього», написав Notcoin у своєму офіційному каналі в Telegram. «Додатки для майнінгу, які перетворюються на реальні ігри, мають великий потенціал, і ми хочемо бачити більше ігор, подібних до цієї».

Notcoin запустив свій токен NOT у травні і швидко цей рік став найбільшим геймінговим токеном—але гравці з нетерпінням чекають на наступні кроки гри. Гра в Telegram запустила «місії заробітку», які надають гравцям пасивний дохід в NOT, та недавно далеко зрекламувала майбутню геймінгову співпрацю з проектом NFT TON Lost Dogs Co.

Співзасновник Open Builders Саша Плотвінов заявив журналу Decrypt, що його ціль—зробити Notcoin «Netflix для соціальних, вірусних ігор» та поступово інтегрувати більше зовнішньорозроблених криптогір в міні-додаток на основі Telegram.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть