Ексклюзивні переваги Notcoin: співпраця з Pixelverse та Musk Empire

Ексклюзивні переваги Notcoin: співпраця з Pixelverse та Musk Empire

‘Notcoin’ Players Get Exclusive Perks in Telegram Games ‘Pixelverse’ and ‘Musk Empire’

Notcoin, гра, яка запалює Telegram-фанатів криптогеймінгу, зараз об`єднується з ростучими іграми в цьому сегменті, які вона створила—і гравці Notcoin, які досягли певного рівня акаунта, можуть отримати ексклюзивні переваги.

PixelTap від Pixelverse та гра Musk Empire, присвячена Ілону Маску, обидві оголосили співпрацю з Notcoin у середу. Співпраця PixelTap приходить всього за день до того, як творець Pixelverse запускає свій токен PIXFI на The Open Network (TON), який принесе винагороди гравцям—хоча деталі щодо роздачі залишаються неясними на момент написання цього.

Згідно з постом в Telegram, Pixelverse буде пропонувати винагороду за стейкінг для власників токенів Notcoin (NOT), разом з квестами в стилі Pixelverse в Notcoin з призовим фондом у розмірі $250 000. Також, гравці Notcoin з рівнями Gold або Platinum в грі «отримають переваги від Pixelverse», зазначає пост в Notcoin.

Тим часом, Musk Empire—гра, в якій ви можете покращувати свою власну версію Тесли та главу Twitter Ілона Маска—розкрила співпрацю з Notcoin, дні після тимчасового перейменування себе на «NOT Empire» та додавання зображень Notcoin до гри. Тепер у грі є спеціальні місії для гравців Notcoin, зокрема тих з рівнями Gold або Platinum.

«Дуже раді бачити такі вигідні інтеграції, та як обидві спільноти Empire та Notcoin виграють від цього», написав Notcoin у своєму офіційному каналі в Telegram. «Додатки для майнінгу, які перетворюються на реальні ігри, мають великий потенціал, і ми хочемо бачити більше ігор, подібних до цієї».

Notcoin запустив свій токен NOT у травні і швидко цей рік став найбільшим геймінговим токеном—але гравці з нетерпінням чекають на наступні кроки гри. Гра в Telegram запустила «місії заробітку», які надають гравцям пасивний дохід в NOT, та недавно далеко зрекламувала майбутню геймінгову співпрацю з проектом NFT TON Lost Dogs Co.

Співзасновник Open Builders Саша Плотвінов заявив журналу Decrypt, що його ціль—зробити Notcoin «Netflix для соціальних, вірусних ігор» та поступово інтегрувати більше зовнішньорозроблених криптогір в міні-додаток на основі Telegram.

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути