Ліквідація шортів на $50 млн під час зростання BTC та ETH

Ліквідація шортів на $50 млн під час зростання BTC та ETH

Шорт продавці спостерігають за ліквідацією у розмірі 50 мільйонів доларів під час зростання BTC та ETH

Bitcoin та Ethereum побачили більше ніж 50 мільйонів доларів у ліквідації шортів за останні 24 години, коли ціни зросли до багатотижневих максимумів.

Незважаючи на те, що більшість обсягу ліквідації була здійснена на шорти, буліші ставки також постраждали, з більш ніж 58 мільйонами доларів по лонгами ліквідованими на ринку. Ранні торгові години середи, проте, побачили ринок різко підніматися, з Bitcoin (BTC) стрибнувши з мінімумів у розмірі 64 тис. дол. до понад 66 тис. дол. на основних біржах. Ethereum (ETH) піднявся вище 3,500 дол.

Цей стрибок цін призвів до широкомасштабних ліквідацій, як показує інформація від Coinglass. Ведмедині ставки склали найбільшу частку ліквідацій по багатьом цифровим активам. Дані Coinglass показують, що лише Bitcoin побачив більше ніж $30 мільйонів у ліквідації шортів, в той час як Ethereum мала понад 21 мільйон доларів.

Інші топові альткоїни та мем-койни також зазнали значних ліквідацій, включаючи Solana з понад 4 мільйонами, Worldcoin з понад 4.9 мільйонами, та XRP з понад 4.5 мільйонами доларів у ліквідації шортів. Тим часом, мем-койн Pepe побачив понад 2.9 мільйонів доларів у ліквідації шортів під час зростання цін.

У цілому, на ринку було зафіксовано понад 155 мільйонів доларів в ліквідації за 24 години на момент написання, з більш ніж 94 мільйонами цього було шортами. Чи утримують биків?

Ціни на криптовалюти загалом зросли з вихідними, тренд, відзначений аналітиками на Bitfinex за останні два місяці. Однак вони застерігли, що ціни можуть змінитися протягом тижня через продовжуючийся тиск на продаж, як це було відзначено у вівторок, коли Bitcoin та Ethereum торгувалися нижче після новин, пов’язаних з Mt. Gox, що дозволило ведмедям знизити ціни.

Незважаючи на це, настрій залишається в основному позитивним, а чистий приплив тримається. Криптоаналітик Міхаель ван де Поппе вказує, що якщо BTC стабілізується вище 65 тис., це може дозволити бикам націлитися на новий максимум.

Найбільша сума чистого припливу для #Bitcoin з кінця червня!

Незважаючи на негативні новини, ціна Bitcoin стабільна на рівні 65 тис. дол. з постійним інституційним припливом.

Це лише питання часу, перш ніж ми побачимо Bitcoin на рівні 100 тис. дол.

Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Обзор: Цена LDO снизилась, но нашла поддержку. Возможен рост до $1,50. Криптовалюту хвалят за потенциал. Поддержите движение! 🚀
Просмотреть
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть