Flowdesk: успішний ринковий мейкер у США

Flowdesk: успішний ринковий мейкер у США

Market Maker Flowdesk Doubled Down on the U.S. as Things Looked Bleak. Now That Bet Is Paying Off

Рік тому ринковий мейкер Flowdesk зробив контрарний здоровження, розширивши свою присутність у США під час охолодження криптопоходів.

Це здоровження вийшло на добре, оскільки зима перетворилася на весну, а потім на літо, а сприятлива ринкова обстановка і поліпшення нормативно-правового середовища означає, що Flowdesk має вигідне положення в країні.

Гільем Шомон, CEO ринкового мейкера Flowdesk, готовий слідувати своїм переконанням навіть тоді, коли загальний вигляд може свідчити проти них.

Назад у 2023 році, за дні до того, як Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) США розпочала другий загальний напад на криптоіндустрію, позиваючи на Binance та кілька протоколів, Шомон сказав, що планував розширити офіс паризького ринкового мейкера в Нью-Йорку. Розмір і складність капітальних ринків США були вартою для вирішення питань його регулятивного режиму, він сказав.

У той час це була контрарна хода. Декілька місяців тому CoinDesk опублікував рідкісний редакційний матеріал, в якому відзначалося, що конспірологічні теорії про те, що уряд США намагається вбити крипто, не здаються такими вже й далекими. Редакція аргументувала, що уряд намагається умисно стримувати галузь через покарні регулятивні заходи і відсутність бажання створювати працездатні правила.

`Філософія компанії завжди була такою. У нас є велике переконання щодо того, куди рухається ринок,` – сказав цього тижня Шомон у інтерв`ю. `Будування компанії, особливо в криптосвіті, завжди ґрунтується на контрарних здоровженнях та баченні того, що інші не бачили. Ми не дуже чутливі до короткострокових макро-подій. Тому нам завжди було дуже цікаво у США для криптовинаходів. Це країна інновацій і великий ринок для кожного.`

З моменту коментарів Шомона на Consensus 2023 ціна на біткоїн зросла майже на 150%, за даними CoinDesk Indices, а регуляторне середовище в США покращилося, оскільки SEC схвалила запровадження біткоїн ETF та збирається погодитися із запровадженням ether ETF.

Перевага першопрохідника

Розширення штату в США у 2023 році, коли справи виглядали не найкраще, означало, що Flowdesk мав перевагу першопрохідника, коли ринок піднявся.

`Зараз ми займаємо значну частку ринку, і наша компанія знаходиться в кращих умовах, ніж коли-небудь – прибуткова з великим зростанням обсягів та доходів,` – сказав він. `Заохочені схваленням ETF раніше цього року, ми почали бачити більше позитивних новин, і ми були як, `Добре, наше здоровження, ймовірно, вийде.`

Ситуація може значно покращитися, але ще є робота над якою працювати, навіть коли закон про фінансову інновацію та технології для XXI століття (FIT21), який був похвалений деякими учасниками галузі як крок у правильному напрямку, йде до Сенату з біпартитною підтримкою.

Наприклад, Flowdesk покищо не може конкурувати з американськими контрагентами; на ринку все ще існують обмеження у справі операцій.

Ще одна проблема – це зберігання. Шомон аргументує, що США потребує спрощеної та глобально узгодженої регуляторної рамки для зберігання, яка, якщо буде зроблена правильно, може розблокувати великий бізнесовий потенціал.

Багато проблем можна вирішити шляхом узгодження, і Шомон вказує на регуляцію MiCA Європейського союзу як приклад того, як це діє добре. Є чиму вчитися з підходу ЄС, сказав він, який виключає необхідність отримання кількох ліцензій від окремих штатів. Це ситуація, яка існує в США.

`У Європі вам не потрібно отримувати кілька реєстрацій,` – сказав він. `Після реєстрації в одній країні, ви можете діяти в усьому регіоні.`

Дуже багато відбулося в США за останній рік, і, хто знає, можливо, таке узгодження буде на порядку денному, коли настане час для Consensus 2025.

`Якби не ці труднощі та невизначеності, ми могли б зрости в три рази швидше, як ми робили це у Франції,` – сказав Шомон.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть