Булки перемістили 103 мільйони у Solana: що це означає?

Булки перемістили 103 мільйони у Solana: що це означає?

103 Мільйони у Solana (SOL) за 24 години, Що тут відбувається?

Кити почали робити великі рухи у Solana (SOL), оскільки його ціна починає свіжий ралі. Whale Alert повідомив про велике переказу SOL раніше сьогодні. Служба відслідковування повідомила, що 656,296 SOL, що становить близько $103 мільйони, були переміщені з невідомого гаманця в інший невідомий гаманець.

Цей переказ SOL викликав деякі питання, оскільки спільноті важко зрозуміти мотив. Оскільки переказ відбувся між двома індивідуальними гаманцями, це підтверджує, що це не продаж або покупка. Дуже ймовірно, що це був стратегічний крок цього кита.

Криптокити часто роблять трансакції між своїми гаманцями для розподілу своїх утримань відповідно до їх стратегій торгівлі. На даний момент не можна підтвердити, чи кит збирається утримувати свої утримання SOL або перенести їх на біржу для продажу.

Однак ця транзакція Solana є значною, оскільки вона вартує близько $103 мільйони. Такі рухи часто викликають невизначеність і спекуляції в спільноті. Але позитивне для власників SOL полягає в тому, що ринок не здається будь-якому руху кита. Ціна Solana бачить бичий потяг.

Ціна SOL залишалася бичою під час цього останнього переказу. На момент написання цієї статті монета торгується приблизно за $156.91, після стрибка на 2.84% за останні 24 години. Крім того, обсяг торгів Solana зросла на 39.01% до $2.84 мільярда. Це підкреслює, що бики контролюють ринок і трейдери стають оптимістичними щодо монети.

Більше того, старші аналітики висловлюють позитивні думки щодо монети. Наприклад, криптоаналітик Алі Мартінес передбачив, що ціна Solana може досягти цілі у $174. Загалом, виходять різні бичі сигнали для SOL, і здається, що він може увійти в бичи ринок з поточних рівнів ціни.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть