Bitcoin досяг максимуму у $61,600 - прогноз ціни до $64,500

Bitcoin досяг максимуму у $61,600 - прогноз ціни до $64,500

Bitcoin продовжує зростання та прагне до цільових $64,500

Ціна Bitcoin (BTC) зробила буйний рух, піднявшись вище 21-денної SMA та досягнувши максимуму у $61,600.

Довгостроковий прогноз ціни Bitcoin: відмінний

Сьогодні бики борються з утриманням свого буйного імпульсу вище 21-денної SMA. Якщо підтримка 21-денної SMA буде тримати, найбільша криптовалюта підніметься вище 50-денної SMA та досягне піку у $64,500.

Однак, якщо Bitcoin не зможе прорватися вище 21-денної SMA, він буде утримуватися в межах діапазону від $55,000 підтримки та вище опори 21-денної SMA.

З падінням ціни Bitcoin може впасти, якщо поточна підтримка $55,000 буде порушена. Ринок знову дістане до психологічної ціни у $50,000. На даний момент Bitcoin коштує $61,600.

Читання індикаторів Bitcoin

Ціна криптовалюти прорвалася вище опору 21-денної SMA, але бики мають проблеми з утриманням позитивного імпульсу вище неї. Ціна криптовалюти падає між лініями рухомих середніх. Це означає, що Bitcoin торгується вище 21-денної SMA, але нижче 50-денної SMA. Імовірно, криптовалюта застрягне між лініями рухомих середніх, якщо не вдасться прорватися через них. Технічні індикатори:

Ключові рівні опору - $70,000 та $80,000

Ключові рівні підтримки - $50,000 та $40,000

Яким буде наступний напрямок для BTC/USD?

Bitcoin продовжує свій взліт, прориваючи лінію опору 21-денної SMA. Наразі взліт зіштовхується з першою опорою на рівні $61,500. Як тільки перша опір буде прорвана, ринок може піднятися до верхньої границі 50-денної SMA. Тим часом, Bitcoin тримає позитивний тренд вище 21-денної SMA.

Відмова від відповідальності. Цей аналіз та прогноз є особистими думками автора і не є рекомендацією купувати або продавати криптовалюту і не повинен розглядатися як рекомендація від CoinIdol.com. Читачам слід провести свої дослідження перед інвестуванням.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть