Bitcoin готується до ралі на фондовому ринку - прогноз топ-трейдера

Bitcoin готується до ралі на фондовому ринку - прогноз топ-трейдера

Топ-трейдер стверджує, що `свічка Бога` завантажується для Bitcoin, передбачає, що BTC догонить ралі на фондовому ринку

Аналітик, який продовжує збирати шанувальників завдяки вчасним криптовикликам, вважає, що час прийшов для того, щоб Bitcoin (BTC) пішов по стопах штормуючого фондового ринку.

У вихідні псевдонімний аналітик Bluntz повідомив своїм 265 000 підписникам у соціальній мережі X, що Bitcoin готовий розпочати ралі на шляху до нових історичних висот, якщо BTC переконливо перетне планку в $60,000.

З BTC торгують на рівні $64,774 на час написання, стратег криптовалюти зараз вважає, що Bitcoin готовий вкрасти грім фондового ринку.

`Крипта не виходила в лідера, вона відставала. Велике доганяння починається.`

Криптоаналітик також вважає, що BTC готується вирватися `свічку Бога` або масштабний стрибок ціни, що перетворюється в великий свічковий паттерн.

Загальний погляд від Bluntz вказує на те, що Bitcoin може бути на дні раніше цього місяця, коли він впав нижче $55,000, і бики BTC дійшли і накопичили цей спад. За словами аналітика, Bitcoin в даний час миготить свічкою молота на щомісячному графіку, що свідчить про те, що відновлення відбувається після того, як продавці не змогли зберегти моментум.

`Я знаю, що ще є [15] днів до кінця, але ця щомісячна свічка BTC просто вогонь.` Джерело: Bluntz/X

Протягом вихідних криптоаналітична фірма Santiment заявила, що Bitcoin та решта крипторинків почали проявляти ознаки життя після того, як колишній президент Дональд Трамп вижив під час спроби замаху на вбивство, виступаючи на мітингу у Пенсильванії у суботу пополудні. За даними Santiment, новини про спробу замаху можуть пробудити Bitcoin і криптовалюту.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть