Solana: Прогноз $1,000

Solana: Прогноз $1,000

Solana Домінує над Ethereum: Аналітик SOL Тепер Прогнозує $1,000

Після Bitcoin та інших альткойнів, таких як Ethereum, Solana піднімається, повертаючись після різких втрат у червні. Навіть якщо покупцям ще предстоїть відновити рівень підтримки $155, розширення протягом останніх кількох днів призвело до зростання ціни в межах 25%, після краху на початку липня. Чи готується SOL до $1,000?

Ці обнадійливі отримані вигоди протягом останніх кількох днів примушують трейдерів прогнозувати значні вигоди у наступних днях і тижнях. Сенсаційний аналізатор на X сказав, що ціна монети з легкістю перевершить 6 разів поточні ставки, підскочивши до рекордних $1,000 у наступному бичому циклі.

На сьогоднішній день очевидно, що SOL вже знаходиться в узгодженому русі. На дні ведмедячого бігу в 2022 році крах FTX та Alameda Research призвели до рівня всього $8 SOL. Монета піднялася протягом останніх кількох місяців, особливо з другого півріччя 2023 року, досягнувши $210 у березні 2023 року.

Проте охолодження за останні три місяці не анулювало основного узгодженого руху вгору. Навіть із нещодавніми втратами, SOL все ще зріс практично в 8 разів з жовтня 2023 року.

Декілька факторів можуть підштовхнути Solana вище, навіть вище за $220, зафіксованих у минулому бичому циклі 2021 року. Велика частина цього буде зумовлена зростанням у прийомі та підйомом Solana як третьої за вартістю платформи для розумних контрактів, тільки відстежуючи Ethereum і BNB Chain.

Як будинок для мем-монет, Solana вирає як платформа вибору для розробників та трейдерів. Більшість вказують на його високу масштабованість і низькі комісійні витрати.

У той же час, через відсутність потреби використання позашнуркових рішень, деякі стверджують, що Solana може бути більш безпечним, ніж платформи Ethereum layer-2, такі як Base. Solana Домінує над Ethereum, Надії на ETF Spot

Підйом у мем-монети підвищив рівень активності в ланцюжку блоків Solana, читаючи з ростом обсягів DEX.

Дані DeFiLlama показують, що Solana домінує над Ethereum у щоденному та щомісячному обсязі DEX. У середньому ці DEX обробляють понад $13 мільярдів щотижня.

Якщо ціни мем-монет відновляться, перевищуючи відмітку в $65 мільярдів, зафіксовану у останні кілька місяців, читаючи дані з CoinMarketCap, Solana ймовірно розтягне Ethereum, закріпивши своє положення. Як BOME, WIF, BONK та інші мем-монети Solana є серед найактивніших та найцінніших.

Навіть якщо Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) раніше стверджувала, що SOL є незареєстрованим цінним папером, деякі зміни можуть викликати цю перегляд.

Нещодавно VanEck та 21Shares подали заявку до регулятора на затвердження ETF-фондів з повною платою Solana. Заявка все ще знаходиться на початкових стадіях, але остаточне рішення буде прийнято до кінця першого кварталу 2025 року. Зображення функцій від DALLE, діаграма з TradingView

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть