Наступний бік в Cardano (ADA): огляд перспектив

Наступний бік в Cardano (ADA): огляд перспектив

Чому Cardano (ADA) може стати наступним великим явищем у криптовалюті: перспектива бика

ADA, внутрішній токен блокчейну Cardano, може пережити вибуховий ріст у довгострокові, оскільки технічні показники стають биковими. За словами бика Cardano Дана Гамбарделло, поточний щоденний графік Cardano показує обнадійливі ознаки з шістьма послідовними зеленими щоденними свічками. Тим часом, щотижневий графік також вказує на майбутній рух бика.

У подкасті Гамбарделло стверджує, що щоденний графік ціни ADA (нижче) показує ознаки `довгоочікуваного макро-перевороту`, що, можливо, сигналізує про початок бикового ринку альткойнів. Історично, після подій зменшення нагороди за блок, у Біткойна відбувалися значні фази консолідації, але на цей раз вони, здається, відбуваються одночасно, - сказав Гамбарделло. Ця фаза консолідації може привести до нових максимумів у найближчому майбутньому.

Однак Індекс відносної сили (RSI) на щоденному графіку вказує на те, що альткоїн перекуплений, що свідчить про можливу короткострокову корекцію. Хоча ADA повернула 20-денну та 50-денну рухомі середні, можливі відкидання для перевірки попередніх мінімумів можуть відбутися до досягнення нових максимумів.

На момент публікації даних CoinMarketCap показує ціну ADA на рівні $0.4391, що на 2% вище за останні 24 години. Торговий обсяг альткоїна зменшився на 4.54% до $374 мільйонів. Тим часом, ринкова капіталізація ADA становить $15.75 мільярда доларів, роблячи його 10-ю найбільшою криптовалютою. За останні сім днів цифровий актив зріс на понад 25%, перевершуючи Біткойн (BTC), Ефір (ETH) та Солану (SOL).

Аналізуючи щомісячний графік, Гамбарделло відзначив, що дія цін ADA готується до прориву. RSI на щомісячному графіку вказує на те, що у криптобика ще залишається значний час в биковому циклі. Значення RSI складає 47, що свідчить про те, що ведмеді все ще контролюють ситуацію. Гістограма MACD (Moving Average Convergence Divergence) також показує патерни, які були помічені під час попередніх бикових періодів, - сказав Гамбарделло, додавши, що легка консолідація, яку зараз спостерігається, врешті-решт призведе до зростання цін.

Нарешті, на підставі щотижневого графіка (нижче) траєкторія ціни ADA, здається, спрямована на повернення 50-тижневого рухомого середнього. Закриття вище цього рівня буде сильним биковим сигналом, за словами Гамбарделло.

Важливою є те, що екосистема Cardano продовжує розширюватися та впроваджувати нові структури управління. Спільнота почала готувати Cardano до його хард-форка та недавно анонсувала випуск Cardano Node 9.0.0, які вводять ключові зміни в управління екосистемою.

Увага: Інформація, наведена в цій статті, є інформативною та освітньою лише з метою. Стаття не становить фінансових порад або порад будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, які можуть виникнути в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть