Падіння MAGA токену: ринкова волатильність.

Падіння MAGA токену: ринкова волатильність.

MAGA токен впав на 7%, хоча криптовалютний ринок відновився.

Токен MAGA (TRUMP) мав помітне падіння, в той час як більш широкий криптовалютний ринок побачив вражаюче відновлення.

Це гостре падіння вартості монети відображає підвищену волатильність ринку та інвесторський настрій, що був впливи драматичними новинами про спробу вбивства колишнього президента США Дональда Трампа, яке спровокувало напругу на політичній сцені у США.

Дані від Santiment підтверджують, що щоденна волатильність MAGA стрімко зросла до рекордних показників понад 0,15 14 липня перед падінням. Незважаючи на падіння, вона залишається на рекордних рівнях, побачених вкінці червня.

MAGA ціна – 15 липня | Джерело: Trading View

Зокрема, MAGA торгується за $7,98, з падінням ціни на 7,36% протягом останніх 24 годин. Поведінка ціни активу була нестійкою через рівень невизначеності, що оточує токен.

Після події MAGA миттєво стрімко піднявся до місячного піку у $11,5 13 липня внаслідок реакцій на кілька токенів на тему Трампа.

Незважаючи на падіння з висоти у $11,5, актив закрил 13 липня з вражаючим стрибком на 37,65%. TRUMP втратив деякі з цих отриманих прибутків наступного дня, впавши на 11,65% 14 липня. Ці втрати були відновлені збільшенням на 6% цього ранку.

МАGA наразі має ринкову капіталізацію у розмірі $39,6 мільйона, утримуючи свою позицію найбільшого мем-токена на тему Трампа.

Виступи MAGA часто тісно пов`язані з новинами про Трампа. Після спроби вбивства підвищена волатильність пояснюється кількома факторами, включаючи зростання невизначеності та зміну настроїв ринку.

У соціальних мережах, зокрема X, реакції на подію були різноманітними й інтенсивними. Підтримувачі Трампа висловлюють обурення та теорії, що спроба була політично мотивована.

Високопоставлені особи, такі як конгресменка Марджорі Тейлор Грін, посилили твердження про те, що у спробі були причетні адміністрація Байдена та ФБР, незважаючи на те, що ці обвинувачення широко спростовані фактчекерами.

Натомість, багато користувачів висловлюють полегшення, що Трамп вижив спробу, діляться своїми побажаннями й надіючись на його подальшу безпеку. Сама спроба вбивства оповита контроверзіями, обговореннями про заходи безпеки та потенційні наслідки для політичного майбутнього Трампа.

Читайте також:

Тижневі продажі NFT склали $109 млн: Ethereum, Polygon на чолі, незважаючи на зменшення покупців

Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть