Збільшення капіталу Bitcoin Northern Data на €214 млн

Збільшення капіталу Bitcoin Northern Data на €214 млн

Компанія з видобутку Bitcoin Northern Data планує випустити 10,7 млн нових акцій для розширення хмарної платформи

Європейська компанія з видобутку Bitcoin Northern Data AG оголосила про намір залучити €214 млн через збільшення капіталу на 20%, випускаючи 10,7 млн нових акцій.

Німецька компанія з видобутку Bitcoin (BTC) Northern Data AG планує посилити свою діяльність через значне збільшення капіталу, яке, очікується, підвищить її фінансові резерви на приблизно €214 млн.

У прес-релізі 15 липня компанія з центральним офісом у Франкфурті повідомила, що планує випустити 10 699 446 нових на ім`я акцій, що становить 20% від поточного капіталу, крок, який, очікується, підштовхне розширення хмарної платформи компанії та розвиток її фізичного присутності центрів обробки даних у Європі та США.

Компанія також планує використати залучений капітал для поліпшення інфраструктури для підтримки просувань у високопродуктивному обчисленні та генеративному штучному інтелекті, йдеться у прес-релізі. `Керівництво вважає, що ці інвестиції підтримають позицію компанії як лідера у високопродуктивному обчисленні, будуючи необхідну інфраструктуру, необхідну для розвитку інновацій у генеративному штучному інтелекті`.

Компанія зауважує, що випуск нових акцій буде здійснено за ціною €20 за акцію, що складає премію приблизно 1,7% від обсягово-зваженої середньозваженої ціни в торгівлі на Xetra перед оголошенням. Northern Data також підтвердив своїм акціонерам, кажучи, що `не буде економічного розведення акціонерів, які не беруть участь у збільшенні капіталу`.

Для сприяння підходу видобувача Bitcoin планує використати існуючий авторизований капітал, виключаючи статутні права передплати акціонерів. В результаті збільшення капіталу буде реалізовано в два етапи: спочатку підписаний головним акціонером Tether і `сутність непрямо власної` керівником Aroosh Thillainathan, а потім - пропорційно серед інших головних акціонерів, які вирішили взяти участь.

Оголошення про збільшення капіталу йде в ногу з недавнім прогнозом Northern Data про потроєння виручки в 2024 році, підкреслюючи своє зобов`язання розвитку рішень в галузі високопродуктивного обчислення. Згідно з його перевіреними фінансовими результатами 2023 року, побаченими crypto.news, компанія передбачає, що продажі досягнуть до €240 млн у цьому році, що втричі перевищить минулий рік.

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть