DOGE: Шаблон діаграми натякає на вибух 🚀

DOGE: Шаблон діаграми натякає на вибух 🚀

DOGE’s Chart Pattern Hint Imminent Price Surge, New ATH in Sight Soon?

Dogecoin слідує знайомому шаблону діаграми, що натякає на можливі прирости. Аналітики передбачають 11,541% вибух, якщо історія повториться. Опір на рівні $0,089: Bollinger Bands сигналізують про критичний рівень опори.

Назад у 2020 році, DOGE вийшов зі знижувального трикутника, за яким наступила фаза консолідації, а потім він різко злетів на дивовижних 28,770%. Переміщаємося уперед до сьогодення, де ми спостерігаємо подібну послідовність.

DOGE ще раз вийшов зі знижувального трикутника і зараз знаходиться в фазі консолідації. Чи може це бути підготовкою до наступного значного бичого розгону? Знаки здаються вказувати у цьому напрямку.

$Doge повторює той самий Шаблон діаграми 🔥 Якщо Бичий Розгін наближається, він наближається. Наступний шпиль вже скоро 🚀

Цілі Ціни: Що Чекає Вперед?

Багато аналітиків вважають, що якщо історія повториться, DOGE може пережити значний вибух цін та досягти нового історичного максимуму.

Наприклад, Трейдер Тардиград, криптоаналітик, вказує на те, що очікуваний метеоритний ріст може відбутися разом з наступним різким підйомом цін. Уявіть собі захоплення серед прибульців DOGE, якщо ця прогноз збудеться.

Торішнього тижня ціна DOGE мала проблеми з підйомом вище критичного рівня опору, $0,1. Проте, токен вдалося прорвати цю бар`єр вчора.

Аналітики вказували на те, що проривання цього бар`єру може спровокувати помітний бичачий ріст, можливо, націлений на прагнутий цільовий показник $0,1. Інвестори давно мріяли про те, щоб DOGE досяг $1. Наразі торгується на рівні $0,11 з ринковою капіталізацією $12,05 мільярда, DOGE лишається вище 20-денним простим рухом середньої (SMA).

Останні дані з ланцюжка дозволяють розуміти цікаву стратегію стратегічних китів DOGE. Замість продажу активів під час останньої спадної фази ринку, певна група китів—кожен з яких утримує принаймні 10 мільйонів токенів DOGE (еквівалентно приблизно $800,000)—вирішила нагромадити.

Santiment повідомляє про кумулятивний баланс китів Dogecoin, який перевищує вражаючу кількість в 15 мільярдів токенів DOGE. Очевидно, це може бути найкращий час для нагромадження DOGE, беручи до уваги, що кити ставлять на потенціал DOGE. Проте, як завжди, переконайтеся, що дієте обережно і приймаєте обгрунтовані рішення при торгівлі.

Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть