Криптові шахраї: новий рівень підступності

Криптові шахраї: новий рівень підступності

Уся шахрайство в кінцевому підсумку стане `криптовим шахрайством.` І це добре.

Вони кажуть, що однією із відміток манії є стрімкий зріст шахрайства.

Те саме можна сказати про прийняття криптовалюти. Фактично, шахрайство є неухильним.

Мас-медіа палають останніми новинами про крипто-пронизану справжню злочинність. Онлайн пастор у Колорадо вивів населення у віртуальну пастку, обманувши їх на мільйони доларів через те, що `Бог му сказав`.

Це рід шаденфройде, який легко виблискує на язиці для того, щоб стати вірусом в Інтернеті. Тому жадають десятки ЗМІ усіма мовами створити свої власні оригінальні заголовки, включаючи Washington Post.

Але ця сумна історія - це не криптова історія. Це просто історія шахрайства, яка дає собою видати коментар про криптовалюту.

Розділення поняття шахрайства від криптовалюти прийде легко з масовим прийняттям. Як гіпербіткоінізація, яка цінує весь світ у відповідних дорогих сатоші після стрімкого відкриття ціни, масове прийняття криптовалюти більше загально шифруватиме наше сучасне свідомість на блокчейн-рейках.

Твої паспортні метадані будуть існувати на блокчейні. Так само як і твій президентський голос. Банківські вклади токенізовані та видаються тому, хто заплатить більше за них. Твій розумний холодильник безпосередньо годується з супермаркетного цінового оракула, який каже йому, коли твій улюблений квас спеціально пропонується та замовляє його для тебе зразу ж - з усіма платежами, які розраховуються у криптовалюті.

Читайте більше у нашому розділі думок: Криптовальні атаки на рибалку скрізь. Це може не поліпшитися найближчим часом

На цей момент блокчейн прокомшує під кожним аспектом наших життів. Ще не вирішено, чи все це навіть корисно. Проте, якщо все працюватиме на крипто, тоді самозваний священик з Колорадо, який вивів на послідовників безглузду криптовалюту, буде звичайним афінажним обманом і нічим більше. Крім того, дуже нудно.

Після достатньо довгого періоду всі історії шахрайства стають криптовими, через те, що надмірно великий відсоток шахрайства буде взаємодіяти з криптовалютою та блокчейном, якщо все в нашому світі робить теж.

Те саме станеться зі сферою бізнесу загалом - дайте цій галузі достатньо часу, і всі компанії будуть `криптові компанії`.

Подумайте про PayPal, Square, Visa, Mastercard, Western Union, Starbucks та eBay. Усі ці компанії вже взаємодіють з крипто та блокчейном якимось чином. Принаймні, вони цікаві для криптовалют.

Речі, пов`язані з криптою, складають лише невелику частку всіх цих компаній. Однак, можна розумно довести, що їхні ініціативи вже зараз достатньо сильні, щоб розглядати їх конкурентами до крипто-компаній, таких як Circle, OpenSea, Yuga Labs та Trust Wallet.

Деякі прогнозують великі технологічні стрибки вперед, переносячи наше життя на блокчейн, деякі з яких можуть навіть припинити певні види шахрайства зовсім (сканувати свої очі за допомогою Worldcoin Orb для боротьби з крадіжкою ідентичності, наприклад).

Більше фундаментальне для цього експерименту з думкою полягає в наступному: Звісно, криптовалютне шахрайство стане більш поширеним з часом. Крипто - це гроші, а гроші є цінними, і люди роблять всілякі дурні та злочинні речі для цінних речей.

У крипто-приведеному майбутньому історія про двох шахраїв, які виносили $99 мільйонів з інвесторів у винному шахрайстві Понзі, навіть не майбутнь про деталі про `злочинців зібрали кошти в різних криптовалютах, включаючи біткоїн, ефір та тетер`.

Це вже не робить справу загадкою криптового злочину, тому що всі використовують біткоїн, ефір та тетер постійно. Для всього.

Те саме стосується до фальшивої індійської крикетної ліги на YouTube, яка обманула російських гравців у матчах. Масове прийняття означало б, що всі ставки оплачувались б криптою - так само як ваш рахунок у супермаркеті. Криптовий елемент навіть б не викликав б підозр, а не говорячи про вірусність.

З ростом популярності криптовалюти такі історії будуть ставати все більш регулярними. `Крипто-злочин` - це злочин, який використовує щось унікальне про базову технологію, чи то втручання в місто токенів, чи втручання в протокол через атаку з флеш-кредитами.

Злочин, який використовує криптовалюту замість доларів, рупій або євро, не є криптовим злочином. Це лише злочин.

Усього, ось на якому ми знаходимось на шкалі прийняття: Насичений онлайн пастор, що продає безцінну криптовалюту, звучить вкрай вірно. Але це все ще новизна.

Для всіх, за винятком тих, хто старший 45 років, ця новизна дуже близько до кінця, що, виявляється, становить 40% аудиторії Washington Post, за даними Similarweb. Дивно.

Девід також є редактором, що працює в Нідерландах, зосереджуючись на & gt; [email захищений]

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть