XRP: час вичерпується для накопичення? Аналітики попереджають

XRP: час вичерпується для накопичення? Аналітики попереджають

Час вичерпується, щоб купувати дешевий XRP, попереджають аналітики під час драматичного повернення на 30%

Аналітики вважають, що вікно для накопичення XRP за низькими цінами швидко закривається, оскільки XRP здійснив несподіване повернення, зростаючи на 30% після свого спаду.

XRP вразив криптовалютний ринок протягом останніх 24 годин, досягнувши рідкісний 12% стрибок за один день, щоб повернутися до рівня $0.5 після майже місяця торгівлі нижче цього рівня. Неймовірний цими вихідними XRP досягнув внутріденного максимуму у $0.5095, що становить зростання на 30,27% від свого мінімуму 5 липня у $0.3911.

Це несподіване відновлення отримало всеосяжну похвалу, оскільки XRP здійснив цей значний булішний ривок в той момент, коли більшість провідних криптовалют відзначають приблизно 3% щоденний ріст. Зокрема, серед ведучих десяти криптоактивів, XRP був найкращим виконавцем. Час вичерпується для накопичення дешевого XRP

Цей виступ збільшив довіру амбіційних спостерігачів ринку, які вважають, що ті, хто коливаються стосовно XRP, все ще мають відмінну можливість інвестувати, оскільки ще не пізно.

У коментарі раніше сьогодні аналітик Боббі А заявив, що вікно для накопичення XRP скоро закриється. Реагуючи на пост, багато інших аналітиків прийняли цей настрій. Час для накопичення #XRP скоро дійде кінця. ⚒️

Неандертиймо, XRP перебував у спадному тренді протягом останніх шести років після свого рідкісного ралі від історичного максимуму. Аналітики розглядали його низькі значення впродовж цього періоду як діапазон накопичення. Вони очікують, що актив незабаром позбудеться цього спадного патерну, як це вказують численні технічні індикатори.

У відповідь на бичаче нагадування Боббі А, що вікно для накопичення закривається, коментатор зауважив, що якщо XRP дублює свої патерни 2017 року, учасникам ринку до 8 серпня є можливість купити дешевий XRP. Він вважає, що наступним кроком буде остаточне прощання з довгостроковим спадом, оскільки XRP переходить до ростового тренду.

Іншими словами, покупка XRP за $0.5 все ще вважається вигідною угодою порівняно з тим, куди очікується, що актив скоро рухатиметься. Куди рухається XRP після закінчення періоду накопичення?

Неадходимо, користувач Ікс звернувся до думки Боббі А щодо того, чи можливий досягнення цілі у $10 для XRP в цьому циклі, і аналітик відповів позитивно. Якщо ця ціль матеріалізується, це призведе до значного прибутку в 1,874% від поточної вартості XRP.

Цікаво, що деякі глибокі спостерігачі ринку вважають, що XRP може принести ще більш значні прибутки, коли почнеться його ростовий тренд.

Наприклад, відомий економіст у криптоспільноті, який точно передбачив перевірку діапазону $0.39 для XRP шість місяців тому, нещодавно оновив свою оцінку. Він зараз передбачає, що XRP може ралі до $33 в цьому биковому сезоні після досягнення цієї мінімуму.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть