Низький рівень токена POL на Poligon: $0.41

Низький рівень токена POL на Poligon: $0.41

Полігон досягає перепроданої зони та наближається до мінімуму в $0.41

Ціна токену екосистеми Polygon (POL) впала до мінімуму в $0.43 5 липня. Індикатор ціни передбачав зниження до мінімуму в $0.41.

Прогноз довгострокової ціни токену екосистеми Polygon: відбійний

Тим часом, зниження перетворилося на діапазон цін. Альткоїн зараз торгується вище рівня підтримки $0.43, але нижче 21-денної SMA та максимуму в $0.53. Криптовалюта досягла перепроданої зони ринку, як повідомляє Coinidol.com.

Надійний, якщо ведмідь прорве нижче поточної підтримки, POL впаде, але розверне на рівні $0.41. На позитивному боці, Полігон відновить свій узбічний тренд, як тільки перетнеться 21-денна SMA. Буйній імпульс буде продовжуватися до максимуму 50-денної SMA. В даний момент Poliigon вартує $0.50.

Аналіз індикатора токену екосистеми Polygon

На 4-годинному графіку Полігон рухається в діапазоні, але застряг між лініями рухомого середнього. Флуктуації будуть триматися, оскільки альткоїн залишається у пастці. Якщо альткоїн прорветься вище ліній рухомого середнього, він розвине тренд.

Технічні індикатори

Рівні опору: $1.20, $1.30, $1.40

Рівні підтримки: $0.60, $0.40, $0.30

Який наступний крок для токену екосистеми Polygon?

Полігон досяг перепроданої зони ринку. В даний момент альткоїн знижується, оскільки зазнає відкидання на своєму максимумі в $0.52. На 4-годинному графіку POL рухався між лініями рухомого середнього. Як тільки ціна впаде нижче 50-денної простої рухомої середньої, продажний тиск збільшиться. Очікується, що альткоїн досягне мінімуму в $0.41.

Відмова від відповідальності. Цей аналіз та прогноз є особистою думкою автора. Вони не є рекомендацією купувати або продавати криптовалюту і не повинні розглядатися як рекомендація від CoinIdol.com. Читачам слід провести свої дослідження перед інвестуванням у фонди.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть