Наскільки високо відкриємо? SHIB, BONK ростуть, WIF бореться

Наскільки високо відкриємо? SHIB, BONK ростуть, WIF бореться

Цього тижня на ринку мем-монет: SHIB та BONK зростають, WIF бореться

Після тижня втрат на ринку мем-монет відбувся помітний відбій.

Ціни провідних мем-монет Shiba Inu (SHIB) та Bonk (BONK) зросли на два знаки за останні сім днів. Однак мем-монета Dogwifhat (WIF) на основі Solana піддавалася тенденції до зниження протягом того ж періоду. Shiba Inu (SHIB) Зростає На Двійкові Цифри, Рухається до Ключового Експоненціального Середнього

Ціна за одну монету Shiba Inu (SHIB) зросла на 17% протягом тижня у відгуку. На момент написання цього тексту, мем-монета торгується за $0.000015.

Оцінювана на одноденному графіку, ціна монети готова перетнути своє 20-денне експоненціальне середнє (EMA).

Це середнє дозволяє оцінити короткострокові тенденції активу та виявити потенційні точки входу та виходу. Воно вимірює середню ціну торгівлі активом протягом останніх 20 днів.

Коли ціна активу готується перетнути це ключове експоненціальне середнє, це означає булішний сигнал. В SHIB він торгувався нижче 20-денного EMA з 7 червня. Тому рух вгору над ним є значущим, оскільки він вказує на зміну настроїв на користь покупок та можливо вищих цін.

Якщо це станеться, ціна монети підніметься до рівня вище $0.000016.

Однак, якщо почнеться заборгованість, ціна монети може спостерігати спад і впасти нижче $0.000015. Поточний Тенденція до Зростання BONK (BONK) Сильна

На момент публікації, BONK торгується за $0.000022. Протягом тижня у відгуку його ціна зросла на 14%.

Підтверджуючи силу поточного тенденції до зростання, Aroon Up Line BONK становить 92.86%. Індикатор Aroon активу вимірює його силу тенденцій та виявляє потенційні точки реверсування ціни. Коли Aroon Up Line близька до 100, це вказує на те, що тенденція до зростання є сильною і що останній високий було досягнуто досить недавно.

Крім того, позитивний Chaikin Money Flow (CMF) токену показує приплив ліквідності на ринок BONK. Це необхідно для підтримки поточного ралі ціни.

Індикатор CMF активу вимірює приплив та відплив грошей на його ринок. Коли його значення вище нуля, це сигнал сили ринку, оскільки власники активів надають капітал для допомоги в підтримці зростання ціни. На момент публікації BONK`s CMF становить 0.02.

Якщо мем-монета продовжуватиме насолоджуватися припливом ліквідності та попит залишатиметься високим, ціна може піднятися до $0.000023.

Однак, якщо поточний тренд розвернеся, а настрої зміняться з позитивних на негативні, ціна токена спаде до $0.000021. Dogwifhat (WIF) - Це Виняток

З п`яти найпопулярніших мем-монет за капіталізацією, Dogwifhat (WIF) - єдиний, який зафіксував зниження ціни в тиждень у відгуку. Торгуючи на момент публікації за $1.56, ціна мем-токену зображення собаки впала на 4% протягом минулого тижня.

Дані з Parabolic Stop and Reverse (SAR) індикатора WIF показують, що спад ціни може продовжитися на вихідних. Це вказує на значущі відчуття, які супроводжують мем-монету.

Точки індикатора SAR відпочивають вище своєї ціни на момент публікації, вказуючи, що ринок знаходиться в спаді і може продовжитися.

Індикатор Parabolic SAR використовується для визначення потенційного напрямку тенденції та реверсів. Коли його крапки розміщені вище ціни активу, продажний тиск високий. Якщо цей тренд лишиться, ціна WIF впаде до $1.50.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть