Невдале відновлення: ціна ONDO втрачає підтримку

Невдале відновлення: ціна ONDO втрачає підтримку

Ціна ONDO відхиляється від історичного максимуму, збільшується прибутковість

Ціна ONDO зробила невелике відновлення після падіння нижче $1.00, але це може не бути утриманим, оскільки інвестори йдуть іншим шляхом.

Замість підтримки відновлення, інвестори рухаються в напрямку забезпечення тих прибутків, які вони зараз зафіксовують. Інвестори в ONDO реалізують прибутки

  • Відновлення ціни ONDO зазнає опору, оскільки індикатор збігу скорочень змінює свою песимістичність. Однак цей шаблон може провалитися в третій раз протягом останніх 30 днів, в основному через продовження продажових тисків.
  • Постійна неспроможність утримати позитивний зсув в індикатор MACD свідчить про те, що песимістичний момент залишається значущим чинником, який впливає на цінові рухи ONDO.

Додавання до складності, активності з прийняття прибутків стрімко зросли. Інвестори, які ретельно хочуть забезпечити прибуток, почали більш агресивно реалізовувати свої позиції. Ця збільшена активність продажу створила додатковий тиск на ціну ONDO, ускладнюючи підтримання постійного взлітно-посадкової траєкторії альткоїна.

У результаті цих динамічних процесів, ONDO зараз дуже уразливий для корекцій. Постійний продажовий тиск, поєднаний з прийомом прибутків, підриває будь-які сприятливі тенденції.

Отже, хоча MACD ONDO показав ознаки зменшення песимізму, постійні невдачі у збереженні цього зрушення, у поєднанні зі значним прийманням прибутків, свідчать про те, що альткоїни залишаються під значущим тиском.


Отже, потенціал альткоїну утворити новий історичний максимум зменшується, оскільки ONDO зараз знаходиться на відстані у 42% від $1.48.

Ціна ONDO, яка торгується на рівні $0.99 на момент написання, трохи нижче опору в $1.07. Раніше цей рівень, разом з $1.24, формував зону консолідації для альткоїна, в якій він застряг практично протягом трьох тижнів.

  • Внаслідок останнього спаду, альткоїн знову стає вразливим до консолідації. Цього разу межі - це $1.07 та $0.90.

Якщо остання підтримка буде втрачена, існує велика ймовірність, що втрати можуть збільшитися. Ціна ONDO може впасти до $0.73, невалідизуючи булішо-нейтральну тезу.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть