Ціна Cardano готується до росту на 10%

Ціна Cardano готується до росту на 10%

Ціна Cardano готується до росту на 10% після виходу за спадну лінію тренду.

Ціна Cardano перевіряє свою спадну лінію тренду, виходження за неї сигналізує можливо позитивний рух вперед. Технічний аналіз показує, що ADA сформувала буйну дивергенцію на індикаторі імпульсу. Щоденне закриття свічки нижче $0,317 анулюватиме буйний тезис.

Ціна Cardano перевіряє свою спадну лінію тренду, виходження за яку сигналізує буйний рух. ADA підтримується буйною дивергенцією, зафіксованою як в індексі відносної сили (RSI), так і на дивергентному осциляторі (AO), що підказує про потенційний імпульс для вгору. Ціна Cardano показує потенціал для росту.

Ціна Cardano знову перевіряє свою спадну тенденцію, яка проведена через кілька рівнів максимумів кінця березня - початку липня.

Якщо ADA виходить за спадну тенденцію, вона може піднятися на 10% для перевірки щоденного рівня опори в $0,426.

Крім того, формування нижчого мінімуму на щоденному графіку 5 липня протистоїть вищому максимуму індексу відносної сили (RSI) протягом того ж періоду. Цей розвиток називається буйною дивергенцією і часто призводить до звороту тенденції або короткострокового ралі.

Більше того, якщо ADA закриється вище $0,426, вона може продовжити ралі на додаткові 31% для перевірки 50% рівня цінового відновлення між $0,318 та $0,810 при $0,564.

Однак, якщо щоденна свічка ADA закриється нижче $0,317 і встановить нижчий мінімум на щоденному графіку, це може сигналізувати про зміну динаміки на ринку на користь ведмежого настрою. Така зміна може анулювати буйні перспективи, призводячи до 10% стрімкого падіння ціни Cardano до попереднього мінімуму в $0,283 1 листопада 2023 року.

Поширити: Cryptos feed

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть