Круглий стіл з CEO Ripple та іншими лідерами галузі: вплив на криптовалютний ринок

Круглий стіл з CEO Ripple та іншими лідерами галузі: вплив на криптовалютний ринок

CEO Ripple Бред Гарлінгхаус приєднується до провідних фігур галузі для обговорення криптовалютного круглого столу

CEO Ripple Бред Гарлінгхаус зустрічається з лідерами та виконавчими у галузі криптовалют, ймовірно, для обговорення політики відносно цифрових активів у Сполучених Штатах. Цей круглий стіл відбувається в контексті виборів в США, де колишній президент Дональд Трамп та президент Джо Байден борються за посаду.

Член Палати представників Ро Ханна (Д-Каліфорнія) буде господарем круглого столу. Разом з CEO Ripple Бредом Гарлінгхаусом також візьме участь мільярдер-інвестор Марк Кубан, ключовий акціонер в Polygon (MATIC).

Інші видатні учасники галузі, які беруть участь у зустрічі Ханни, включають засновника і CEO SkyBridge Capital Ентоні Скарамуччі та колишнього голову Комісії з торгівлі товарними ф`ючерсами (CFTC) при адміністрації Трампа, Кріса Джіанкарло, який зараз займає посаду в Правлінні Paxos.

Видатним є те, що Елеонора Терретт з Fox Business була першою, хто повідомила про зустріч у перший тиждень липня. Однак учасники не були підтверджені в цей час. Деякі присутні спочатку стверджували, що не відомо про зустріч, і жодний офіційний список учасників не був оприлюднений. Демократична зустріч може виявитися ключовою для простору криптовалют, оскільки День виборів встановлено на 5 листопада.

Адміністрація Байдена не проявляла позитивного ставлення до сектору цифрових активів. Під керівництвом президента Байдена адміністрація розпочала серію заходів з примусового дотримання відносно криптовалютних фірм, що призвело до штрафів та певних компаній були вигнані з Сполучених Штатів Комісією цінних паперів і бірж.

Деякі користувачі виразили на платформі соціальних мереж X те, що для Байдена `занадто пізно`, оскільки він вже відчужує сектор криптовалют. Інший користувач X описав вето президента Байдена на Персонал Accounting Bulletin No. 121 (SAB 121) як останній `гвіздок у дерев`яному ящику`. SAB 121 прагнула скасувати правило SEC, що вимагало від публічно торгових банків у США включати криптовалютні активи в їх фінансові звіти. Байден здійснив вето, і зараз Палата готується висунути виклик Байдену з другим етапом голосування, запланованим на середу.

Відмова відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, носить винятково інформаційний та освітній характер. Стаття не становить фінансової поради або будь-якої іншої поради. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникли в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам радять проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть