BTC, FET та BLUR - великий потенціал для довгострокової інвестиції, за аналізом

BTC, FET та BLUR - великий потенціал для довгострокової інвестиції, за аналізом

BTC, FET, та BLUR мають великий потенціал на довгострокову інвестицію, каже аналітик

Аналітик з криптотрейдингу Altcoin Sherpa опублікував свій аналіз щодо Bitcoin (BTC), Fetch.ai (FET) та Blur (BLUR) 29 січня. За словами Шерпи, він дуже бульнішно настроєний щодо майбутнього біткоїна. Однак він відмітив, що поточна ціна може не бути хорошою точкою входу, незважаючи на те, що BTC може досягти $45000 в недалекому майбутньому.

Для підтвердження своєї точки зору, аналітик зазначив, що BTC повинен очистити рівень $43418, перш ніж його ціна зросте до $45000.

На даний момент, BTC торгується на рівні $43344, що означає, що ціна все ще має зрости, щоб досягти $45000. За даними 4-годинного графіка BTC / USD, монета тримається на низьких рівнях. В основному це відбувається через положення 20 та 50 експоненціальних середніх (EMA).

  • Ці ціни свідчать про зростання.
  • На цей момент BTC першим рівнем продажу перевертає $44000.
  • Але це ще не все. BTC також перевернувся над обома ЕМА, що свідчить про то, що продавці були зупинені.
  • Якщо це продовжиться, перший цільовий рівень Bitcoin буде $44000.

Щодо FET, Шерпа має трохи іншу думку. Однак аналітик погоджується з тим, що ця токен, заснований на штучному інтелекті, не пропонує гарних можливостей для шорт-термової торгівлі. За його словами, FET - це більше інвестиція, ніж токен для торгівлі.

На даний момент FET торгується на рівні $0.62. Аналіз 4-годинного графіка показує зростання RSI до 57,39. Цей показник свідчить про зростання купівельного настрою, тому ймовірно, що учасники ринку наповнюють замовлення на купівлю FET між $0.60 і $0.62.

Відносно майбутньої динаміки FET, при оптимістичному сценарії вартість токену може скласти $0.65, а в песимістичному випадку - впасти до $0.55.

У випадку з BLUR, трейдер визнав, що він має цей токен. Він також навів причини свого рішення, сказавши, що основні принципи NFT і частина її запасів, заблокована, робить цей криптовалютний актив потенційно буйним.

Однак, згідно зі словами Шерпи, купівлю BLUR варто розглядати при ціні нижче $0.60. Наразі ціна BLUR збільшилася до $0.67. Таким чином, інвесторам, які планують тримати токен на довгостроковий період, може знадобитися зачекати на ретереacement.

Наразі показники Awesome Oscillator свідчать про зростання додаткового імпульсу руху вгору. Зараз BLUR може швидко досягти $0.70.

Остання зустрічається, що вся наведена інформація є лише інформативною та навчальною. Стаття не є фінансовою порадою. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, що виникли в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам радять вживати обережність перед прийняттям будь-яких рішень, пов`язаних з компанією.

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть