Розширення Компанії по Майнінгу Bitcoin Hut 8 в Західному Техасі

Розширення Компанії по Майнінгу Bitcoin Hut 8 в Західному Техасі

Компанія по майнінгу Bitcoin Hut 8 готується розширити свою інфраструктуру за допомогою нової угоди, яка надає доступ до 205 мегаватт у Західному Техасі.

У вівторок у прес-релізі Hut 8 заявили, що майданчик знаходиться поруч зі вітровим фермою і підключений до сітки Електричної надійності Ради Техасу, що надає доступ до `одних з найнижчих роздрібних цін на електроенергію в Північній Америці`.

`Майданчик добре підходить для підтримки різноманітних додатків високої щільності обчислень, включаючи майнінг Bitcoin та штучний інтелект. Hut 8 завершує план комерціалізації майданчика з метою максимізації його вартості`, - додав представник Hut 8.

Хоча фінансові деталі не були оприлюднені, угода все ще `підлягає задоволенню звичайних умов.` Однак з останнім розширенням компанія планує розширити свою енергетичну інфраструктуру на `приблизно 1,3 гігаватта`.

Генеральний директор Hut 8 Ашер Генут вказав, що угода - `перший раз, коли велике навантаження центру обробки даних отримало затвердження в складній регулятивній рамці на цьому конкретному ринку`.

Для майнера з Маямі це останнє розширення слідує за останнім досягненням Hut 8 у забезпеченні $150 мільйонів стратегічного фінансування від Coatue для підтримки його позиції на ринку інфраструктури штучного інтелекту (AI). Фінансування, структуроване через конвертовані записи з річною процентною ставкою 8%, спрямоване на підтримку стратегічного руху Hut 8 у галузі інфраструктури штучного інтелекту для задоволення зростаючого попиту на ринку.

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть