5 причин, чому ціна Solana (SOL) стрімко росте щодня

5 причин, чому ціна Solana (SOL) стрімко росте щодня

5 причин, чому ціна Solana (SOL) стрімко росте щодня

Бики Solana знову знаходяться в центрі уваги, завдяки сильному технічному преимуществу і новим проектам, що будуються на блокчейні Solana, що очолюють останнє відновлення криптовалютного ринку. Ціна Solana (SOL) перевищила психологічний рівень $100, підкріплений сильним підйомом торгового обсягу, і аналітики передбачають рух до $150. Ось 5 причин за ралі ціни Solana.

  1. Проекти на основі Solana в попиті

Проекти на основі Solana призводять до відновлення криптовалютного ринку в кількох сферах, включаючи децентралізовані біржі, протоколи кредитування, стейкінг, NFT і інші.

Від протоколів кредитування Solend, Marginfi та Kamino, протоколів стейкінгу Marinade Finance та Jito до NFT, таких як Mad Lads і Tensorians, ці проекти здійснюють значний вплив на криптовалютний ринок, не дивлячись на шум навколо Bitcoin ETF. Більше того, Helium та Render Network також стрімко зростають.

  1. DEX Jupiter та airdroppи

DEX Jupiter, Orca та Drift спостерігають великі торгові обсяги. Jupiter навіть перевернув лідера Uniswap V3 за обсягом криптовалютної торгівлі під час airdroppів WEN та JUP. Недавні airdroppи мали значний успіх, що призвело до того, що Solana перевернула Ethereum по різних фронтам.

Співзасновник Jupiter, Meow, 29 січня заявив на X, що вони будуть здійснювати airdroppи щороку, починаючи з процесу в листопаді та завершуючи його в січні. Однак недавні учасники не будуть включені в наступний раунд airdroppів.

  1. Дорожня карта Solana на 2024 рік

В той час, як однолітки шукають шару-2 для зростання, співзасновник Solana, Анатолій Яковенко, надає перевагу зобов`язанням щодо масштабування Layer 1 для неперевершеної ефективності та інновацій блокчейну.

Більше того, розробники в екосистемі Solana можуть очікувати революційні поліпшення, від розширень токенів до інституційної підтримки, обіцяючи рік інновацій та зростання. Заново побудований з нуля валідаторський клієнт Firedancer обіцяє оптимізувати мережу, рантайм та консенсусні компоненти.

  1. Успіх Solana Saga Mobile

Після успіху смартфона Saga Solana Mobile оголосив плани представити Saga Chapter 2. Новий смартфон Saga буде мати новий апарат і буде доступний за нижчою ціною.

Останнє хибне ажіотаж на airdropp BONK спричинив масове купівлю смартфона Saga, внаслідок чого він розійшовся. Люди помчали на airdropp BONK, оскільки ціна зросла більш ніж на 3000% за місяць.

  1. Ціна SOL руйнує кілька рівнів підтримки

Популярний криптоаналітик Алі Мартінес передбачає, що ціна Solana зможе досягти рівня $113, оскільки здається, що вона виходить за межі низхідного каналу. Майкл ван де Поппе також дає бичу прогнозу щодо Solana, кажучи: `Вона готова до подальшого руху вгору`. Він передбачає, що ціна SOL продовжить рухатися вгору до рівня підтримки на вищому часовому інтервалі в $80.

Ціна SOL зросла на 7% за останні 24 години, і зараз торгується на рівні $104.77. Мінімальний і максимальний обсяг за останні 24 години становлять $95.68 і $104.43 відповідно. Крім того, обсяг торгів зріс на 40% за останні 24 години, що свідчить про зростання інтересу серед трейдерів.

Також читайте: Засідання FOMC 2024 року: чого очікувати та який вплив воно матиме на криптовалютний ринок, Продаж па Iй участі Binance у криптовалютній біржі Gopax південної Кореї, Ripple розлучається з 46 млн токенів XRP в середині підйому ціни

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть