Аналіз Filecoin: Чекати підтягування?

Аналіз Filecoin: Чекати підтягування?

Filecoin відновився більше, ніж на 4% від внутрішньоденних мінімумів: чекати підтягування?

Filecoin (FIL) криптовалюта торгується всередині патерна падаючого клина і впав до рівня $3. Повернення від дна близько 4% було відзначено, що свідчить про накопичення.

Цього тижня веде ведмежа корекцію, а покупці втратили імпульс, оскільки FIL впав на 20%.

Незважаючи на це, криптоактив все ще демонструє ознаки накопичення знизу і відновився більше, ніж на 4% від внутрішньоденних мінімумів у останні години.

FIL має міцну підтримку навколо $3, де покупці мають міцну позицію. Для ведмедів, рівень $3 є зоною, яку потрібно пробити, щоб зробити корекцію більшою.

У випадку, якщо настрій ринку зміниться вперед, покупцям потрібно буде перескочити рівень $5, щоб зберегти приріст і спровокувати реверс.

На момент публікації, Filecoin торгувався на рівні $3.54 з внутрішньоденним спадом у 6,36%, що свідчить про спад за останні години. Має місячний коефіцієнт доходності -40,20% та щорічний -33,20%, відображаючи короткострокову прибутковість.

  • Пара FIL/BTC становить 0.0000636 BTC, а ринкова капіталізація - $2.01 мільярда. Аналітики нейтральні та вказують, що ціна FIL може відновити прибутки.
  • Аналіз ціни Filecoin: Обережний підхід

Оскільки Біткоїн мав проблему в останні тижні, FIL, який дублює BTC, також стає ведмежим.

Нещодавно він спробував вийти за рамки каналу та зіткнувся з опорою на рівні $6 та впав звідти. Після цього агресивне додавання шортів призвело до плутанини ціни FIL більш ніж на 45% за останній місяць.

Технічні показники на користь ведмедів. Доки бики оберігають рівень $5, свіжих покупок ймовірно не буде.

  • Крива індексу відносної сили (RSI) залишалася в області зниження і продемонструвала негативну дивергенцію, що вказує на те, що бики повинні взяти консервативний підхід при накопиченні Filecoin.
  • Очікується, що графічна установка демонструє, що FIL знаходився в довговихідному ведмежому руху і виглядав перекупленим, що означає, що очікується рикошет на рівень $4.30. Потім, поблизу своєї зони трендування вниз, він може вийти на зовнішню сторону незабаром.

@POSE твітнув, що FIL зробив ведмежий хід і виглядав негативно на графіках.

Посилання на твіт

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть