Прогнози на рівень ціни XRP доходять до $20-33 до 2025-2026

Прогнози на рівень ціни XRP доходять до $20-33 до 2025-2026

Економіст каже, що XRP на рівні $20-33 все ще на грі, оскільки XRP потрапляє в зону вигідного купівельного підходу

Відомий економіст і аналітик, відомий як `XRP Shark`, пропонує $20-33 як наступну очікувану мету для XRP, оскільки його довгострокові зони покупки вступають в силу.

Сьогодні XRP знову досягнув позначки в $0.39, цінову позначку, яку не бачили протягом більше 365 днів. Це відбулося внаслідок понад 11% відносного падіння ціни, спровокованого ведмежою нестабільністю Біткоїна.

Цікаво, що ще 22 січня аналітик XRP Shark розкрив свої очікування відносно накопичення XRP приблизно на рівні $0.3. За оновленням, він встановив ліміти на покупку XRP між $0.35 та $0.45, тоді як актив торгувався приблизно на рівні $0.54 в той час.

XRP Shark вважав, що ціна близько $0.35 стане дном для XRP цього циклу перед тим, як настане насильницьке вибухове відновлення. Тим часом XRP спочатку протистояв цим ведмежим очікуванням, досягнувши позначки в $0.74 кілька тижнів пізніше.

Шість місяців потому XRP нарешті перейшов позначку в $0.4. Аналітик переглянув свою прогноз на січень, висловлюючи задоволення тим, що прогноз реалізується. Ця точність його прогнозу зацікавила членів спільноти, які зараз питають його про цілі, на які варто рахувати при наближенні очiкуваного вибухового підйому.

У відповідь XRP Shark висловив впевненість, що можливо очiкувати значення між $20 та $33. Тим часом аналітик раніше відзначив, що прорив нижче $0.3 анулює його оптимістичний прогноз.

На момент звіту XRP на деякий час повернувся на рівень в $0.4, трохи піднявшись до рівня $0.4096. Для реалізації нижнього ліміту XRP повинен зрости на 4,782%. Натомість верхній ліміт вимагає приросту в 7,956%.

Беручи до уваги амбіційний характер цих прогнозів, аналітик підкреслив, що так само, як для того, щоб побачити мінімум в $0.39, позитивний рух буде слідувати аналогічним шляхом. Він сподівається, що XRP досягне рівнів між $20 та $33 до кінця 2025 або на початку 2026 року.

Цей настрій широко поширюється серед незалежних ринкових аналітиків у криптоспільноті. З іншого боку, аналітики на платформах передбачень, таких як Changelly та Telegaon, вважають, що XRP на рівні $20 не побачить світло дня до наступного десятиліття.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть