Мем-монети страждають: втрати SHIB, DOGE, PEPE, WIF та BONK

Мем-монети страждають: втрати SHIB, DOGE, PEPE, WIF та BONK

Потріскування двоцифрових втрат у Meme Coin Index у середовищі баєрного настрою криптовалют.

Один колись жвавий та гумористичний світ мем-монет отримав серйозний удар, оскільки ціни на SHIB, DOGE, PEPE, WIF та BONK різко впали. Запалений інтернет-культурою та вірусними тенденціями, ці цифрові токени зазнали підвищення своїх ринкових значень, що призвело до двоцифрових втрат для Meme Coin Index.

Цей різкий спад відображає більш широкий баєрний настрій, що проходить через криптosektor, піднімаючи критичні питання щодо сталості та майбутнього валют на основі мемів. Спад не обмежується лише мем-монетами, оскільки і основні альткоіни також зазнали значних втрат.

Наприклад, Bitcoin знизився на понад 3% сьогодні, перевіряючи рівень $58.3K, тоді як Ethereum побачив 4,69% спад, стабілізовавшись вище рівня $3.2K. Ціни SHIB та DOGE в Кровавій Лазні

В середовищі більш широкого ринку з баєрним настроєм токени Shiba Inu SHIB та Dogecoin DOGE істотно впали, торгуючи у червоному. За даними CoinMarketCap, DOGE, провідна мем-монета, утворює нижчі мінімуми, з ціною, що коливається між денним піком $0.122 та денним мінімумом $0.1126.

На момент публікації DOGE торгувався за $0.1129, що означає 7.12% втрати за попередній день та 28% спад за останні 30 днів. Якщо цей баєрний тренд продовжиться, DOGE може незабаром протестувати рівень підтримки на рівні $0.10.

Так само, ціна SHIB в даний час становить приблизно $0.00001559, знизившись на 7,65% за останні 24 години. Це означає найнижчу точку для SHIB з 1 березня, натякаючи на наближення баєрного тренду. Песимістичний ринковий настрій також позначився на ринковий капітал SHIB, який тепер становить $9.18 млрд - це на 7.65% менше, ніж попереднього дня. Якщо цей спад триватиме, SHIB може зазнати подальшого зносу, можливо, знайдучи підтримку неподалік рівня $0.000014.

Інші мем-монети також страждали не краще. PEPE, відомий своїм вірусним мемною привабливістю, зазнав втрат на 13,14% за останні 24 години, знизивши ціну до $0.000009387. Токен постійно знижувався, відображаючи загальний настрій у секторі мем-монет. Ринковий капітал PEPE також постраждав, становлячи приблизно $3.94 млрд.

Так само, WIF не був заощаджений від спаду. Вартість токена впала на 12.05%, стабілізуючись на рівні $1.78. Цей спад був важкою цяткою для інвесторів, що мали високі надії на WIF. З майже 999 мільйонами токенів у обігу, перспектива для WIF залишається мрачною, якщо умови на ринку значно не покращаться.

Тим часом, BONK, мем-монета, побудована на блокчейні Solana, також зазнала кризи. Ціна знизилася на 10.67% за останній день, становлячи зараз $0.00002196. Незважаючи на коротке оживлення, BONK не зміг зберегти свій вгору плин, приєднуючись до хвилі мем-монет, що зазнають двоцифрові втрати. Крім того, ринковий капітал BONK становив приблизно $1.5 млрд на момент цієї публікації, а обсяги торгів вказують на сильний розпродаж.

Відмова від відповідальності: Інформація, наведена в цій статті, призначена виключно для інформаційних і навчальних цілей. Стаття не складає фінансової консультації або консультації будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, зазначені при використанні вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується виявити обережність перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть