Догвіфхат (WIF) втрачає підтримку биків

Догвіфхат (WIF) втрачає підтримку биків

Догвіфхат (WIF) Втрачає Підтримку Биків, Направляється на Нові Мінімуми

Кілька днів після очолення ралі на ринку мемів, Догвіфхат (WIF) почав втрачати деякі з недавніх приростів.

Торгується на рівні $1,78 на момент написання, токен з дизайном собаки займає сьому позицію серед криптовалют з найбільшими втратами за останні 24 години. Догвіфхат Падає Нижче Підтримки

Догвіфхат спостерігав за падінням ціни на 13% за останні 24 години. Це двоцифровий спад ціни стався після кількох днів росту, що призвело до формування висхідного каналу на щоденному графіку.

Цей візерунок формується тоді, коли ціна активу послідовно робить все вищі максимуми і низькі мінімуми, утворюючи дві паралельні лінії тренду, які нахиляються вгору.

Верхня лінія цього каналу утворює опір, тоді як нижня лінія розглядається як підтримка. У випадку з WIF, він зіткнувся з опорою на рівні $2,62 та знайшов підтримку на рівні $2,37.

Як тільки підтримка биків на Догвіфхат зменшилася, його ціна закрилася нижче нижньої лінії тренду 3 липня, сигналізуючи про те, що бики не змогли захистити рівень підтримки.

Коли ціна активу опускається нижче підтримки, це означає, що продажний тиск перевищив купівельний тиск на даному рівні. Це розглядається як показник того, що падіння ціни буде продовжуватися.

Трейдери бачать прорив підтримки як ознаку слабкості, що спонукає їх продавати більше. Це може призвести до подальшого зниження ціни на WIF.

Незважаючи на зниження ціни WIF за останні 24 години, його обсяг торгів різко зросла. На момент написання він склав $621 мільйон, збільшившись на 101% під час періоду, що розглядається.

Відбувається ведмежі розбіжність, коли ціна активу опускається, але його торговий обсяг зростає. Це свідчить про те, що багато ринкових учасників продажують свої позиції через падіння ціни, подальше утримуючи спадний тренд.

Прогноз Ціни WIF: Нейтральні Оцінки Домінують

Відомості від індикатора Параболічного Стоп і Реверс (SAR) WIF підтверджують зміну ринкового настрою від ведмежого до бикового. На момент написання крапки цього індикатора розташовані на ціні токену після восьмиденного періоду під ним.

Цей індикатор ідентифікує напрямок тренду активу та потенційні точки реверсу. Коли його крапки розміщені вище ціни активу, ринок вважається спадним. Це означає, що ціна активу падає та може продовжувати падати.

Якщо це триватиме, ціна WIF може впасти до $1,71.

Однак, якщо купівельний імпульс повернеться на ринок, ціна мем-монети може зрости до $1,86.

Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть