Криптовалюту Daddy Tate Андрю Тейта досягла ринк. капіталізації 120 млн. $

Криптовалюту Daddy Tate Андрю Тейта досягла ринк. капіталізації 120 млн. $

Криптовалюта Andrew Tate досягла ринкової капіталізації у розмірі 120 мільйонів доларів

У важливому досягненні для контроверсійного впливового особи, криптовалюта Daddy Tate (DADDY) Андрю Тейта перевершила 120 мільйонів доларів ринкової капіталізації, що відзначає значний момент для токену, який користується великою соціальною мережею Тейта та впізнаваним брендом.

Зокрема, ринкова капіталізація DADDY недавно досягла 124,57 мільйона доларів, зросла на понад 35% за один день та на понад 80% за останній тиждень, згідно з найновішою інформацією від Finbold з платформи моніторингу та аналізу криптосектору CoinMarketCap на 4 липня.

Популярність Andrew Tate на Twitter підсилює DADDY

Дійсно, запущений кілька тижнів тому, цей криптотокен здобув значну увагу та швидко піднявся в ціні, дозволяючи його раннім інвесторам швидко заробити значні вибори, включаючи того, хто перетворив 2 000 доларів на 1,74 мільйона, а також збільшення чистого доходу Андрю Тейта.

Крім того, вдалося зібрати спільноту з 47 600 учасників, згідно з останніми даними від Solscan, що представляє збільшення практично на 40% з 17 червня, коли Finbold востаннє повідомляв про його ефективність з точки зору власників.

Цікаво, що подальший розбір числа власників показує концентрацію більшості токенів в кількох адресах, з 25,36% від загальної кількості DADDY у 10 адресах, тоді як решта у розмірі 74,63% або 447 мільйонів токенів належить іншим власникам.

Аналіз ціни DADDY

На момент публікації, токен Daddy Tate торгувався по ціні 0,2181 долара, що свідчить про зростання на 34,63% за останні 24 години, зростаючи на 86,03% протягом останніх семи днів, тоді як його втрати за місяць скорочуються до 7,94%, тоді як інший ринок має проблеми через спадковий тренд.

У кінцевому підсумку, криптовалюта Andrew Tate піднялася дуже високо завдяки популярності колишнього професійного кікбоксера, що свідчить про силу фінансових проектів, заснованих на впливових особах в цифрову епоху. Однак вона не без ризиків, тому проведення власних досліджень та розуміння цих ризиків важливо.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не має розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під загрозою.

Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть