Binance виявила неправомірність інвестицій в NFT-гру, зібрану $115 млн

Binance виявила неправомірність інвестицій в NFT-гру, зібрану $115 млн

Binance проливає холодну воду на NFT-гру, яка зібрала $ 115 мільйонів за її монетизацію

SkyArk Chronicles, фентезі-гра в стилі аніме, щойно провела грандіозну монетизацію NFT з участием нетерплячих колекціонерів, які вклали $ 115 мільйонів вартості Ethereum за шанс отримати один з її персонажів. Але тепер Binance Labs повідомляє, що її інвестиції в студію за грою були неправомірно представлені під час монетизації.

Раніше цього місяця SkyArk Studio оголосила, що Binance Labs - венчурне підрозділ криптовалютної біржі - очолив її фінансування у розмірі 15 мільйонів доларів, що передувало масштабній монетизації NFT. Але насправді, як Binance Labs повідомив рано в понеділок, його інвестиція у студію відбулася в 2021 році.

У довгостроковому твіті фірма заявила, що SkyArk Studio порушила його інвестиційний контракт, використовуючи бренд Binance Labs без попередньої згоди і фактично не проводила останнє раунд фінансування. Замість цього, Binance Labs заявили, що вони інвестували в студію в рамках своєї програми інкубатора в 2021 році, як було оголошено почас.

`Якби проект повідомив нас і дотримався фактів, ми були б повністю задоволені цим`, - зазначили в твіті Binance Labs.Протягом останніх кількох років Binance Labs інвестував у сотні проектів. Як інвестиційна компанія, ми завжди робимо все можливе, щоб підтримувати проекти, в які інвестуємо. Зрозуміло, що кожна інвестиційна компанія сподівається, що її портфельні проекти розвиватимуться добре.

1) В звичайних обставинах,...

У прикрійшезвичайно відмовних обставинах....поки що ніякі такі унікальні обставини не виникали. Тому немає причини, щоб

В і в цілому, в кінці кінців ... тут бути світла.

На доданих скріншотах Binance Labs показав частину тексту інвестиційного контракту, а також скріншоти Telegram, на яких фірма просила SkyArk Studio видалити неправильний фреймінг про участь у недавньому раунді на $15 мільйонів.

Binance Labs заявила, що змушена зробити публічне пояснення після того, як почалися питання, і VC-фірма помітила, що SkyArk `лише видалила твіт, не уточнивши факти`. Іншими словами, хоча SkyArk видалила твіт, повідомлення про неправильне оголошення продовжувало триматися в повітрі.

`Ми дуже шкодуємо про неправильну комунікацію та цінуємо пояснення від Binance Labs`, - заявив у твіті SkyArk Studio в понеділок. Ми продовжуємо працювати над тим, щоб зробити SkyArk успішним і будемо продовжувати працювати, щоб реалізувати нашу візію. `Ми дуже цінуємо вашу підтримку!`

Засновник студії Келвін Чуа відповів на твіт Binance Labs, згадуючи уроки з програми інкубатора студії та вибачився за недолік.

`SkyArk провів рекордний монетизаційний продаж NFT, що було можливим лише завдяки підтримці спільноти та наших інвесторів, включаючи перший чек від Binance Labs`, - написав він. `Останнє, що ми хочемо бачити, це створення незручностей нашим прихильникам та інвесторам`.

Студія пізніше опублікувала скріншот допису в Discord, в якому намагалася усунути незгоду. `SkyArk проводив лише один раунд збору коштів Web3, на суму $ 15 мільйонів, який розпочався в третьому кварталі 2021 року`, - написав командний склад, додавши, що `Binance залишається найбільшим інвестором`. Команда SkyArk назвала це `непорозумінням` з Binance Labs.

Binance Labs та SkyArk Studio не відповіли на запити про коментарі від Decrypt.

SkyArk Chronicles розповідає історію фантастичного героя на ім`я Сатоші Накамото, яке також є псевдонімом реального творця Bitcoin. Але в іншому відношенні гра не здається просоченою у біткойнівських легендах або термінології.

`Колись давно народився Сатоші Накамото в мізерному світі ніщоству`, - читається на веб-сайті гри. `Сатоші, бог творіння, створив SkyArkVerse, безпечний світ для всього інтелектуального життя. Але де є світло, там буде й темрява. Монстри піднялися з глибин, спустошуючи SkyLands, і вразившихся від нападу, Сатоші повинен вибрати героїв, з якими він буде боротися, щоб повернути мир у SkyArkVerse.`

SkyArk Studio розпочала процес повернення грошей за монетизацію NFT пізнього понеділка після полудня, дозволяючи трейдерам повернути свої Ethereum, якщо вони не змогли успішно придбати один з 8 000 мінтових слотів. Користувачам надається 60 днів на отримання повернення грошей, згідно з твітом.

SkyArk Chronicles частково побудована на власному ланцюжку BNB від Binance, хоча студія заявила, що остання партія NFT була створена на Ethereum.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть