Binance виявила неправомірність інвестицій в NFT-гру, зібрану $115 млн

Binance виявила неправомірність інвестицій в NFT-гру, зібрану $115 млн

Binance проливає холодну воду на NFT-гру, яка зібрала $ 115 мільйонів за її монетизацію

SkyArk Chronicles, фентезі-гра в стилі аніме, щойно провела грандіозну монетизацію NFT з участием нетерплячих колекціонерів, які вклали $ 115 мільйонів вартості Ethereum за шанс отримати один з її персонажів. Але тепер Binance Labs повідомляє, що її інвестиції в студію за грою були неправомірно представлені під час монетизації.

Раніше цього місяця SkyArk Studio оголосила, що Binance Labs - венчурне підрозділ криптовалютної біржі - очолив її фінансування у розмірі 15 мільйонів доларів, що передувало масштабній монетизації NFT. Але насправді, як Binance Labs повідомив рано в понеділок, його інвестиція у студію відбулася в 2021 році.

У довгостроковому твіті фірма заявила, що SkyArk Studio порушила його інвестиційний контракт, використовуючи бренд Binance Labs без попередньої згоди і фактично не проводила останнє раунд фінансування. Замість цього, Binance Labs заявили, що вони інвестували в студію в рамках своєї програми інкубатора в 2021 році, як було оголошено почас.

`Якби проект повідомив нас і дотримався фактів, ми були б повністю задоволені цим`, - зазначили в твіті Binance Labs.Протягом останніх кількох років Binance Labs інвестував у сотні проектів. Як інвестиційна компанія, ми завжди робимо все можливе, щоб підтримувати проекти, в які інвестуємо. Зрозуміло, що кожна інвестиційна компанія сподівається, що її портфельні проекти розвиватимуться добре.

1) В звичайних обставинах,...

У прикрійшезвичайно відмовних обставинах....поки що ніякі такі унікальні обставини не виникали. Тому немає причини, щоб

В і в цілому, в кінці кінців ... тут бути світла.

На доданих скріншотах Binance Labs показав частину тексту інвестиційного контракту, а також скріншоти Telegram, на яких фірма просила SkyArk Studio видалити неправильний фреймінг про участь у недавньому раунді на $15 мільйонів.

Binance Labs заявила, що змушена зробити публічне пояснення після того, як почалися питання, і VC-фірма помітила, що SkyArk `лише видалила твіт, не уточнивши факти`. Іншими словами, хоча SkyArk видалила твіт, повідомлення про неправильне оголошення продовжувало триматися в повітрі.

`Ми дуже шкодуємо про неправильну комунікацію та цінуємо пояснення від Binance Labs`, - заявив у твіті SkyArk Studio в понеділок. Ми продовжуємо працювати над тим, щоб зробити SkyArk успішним і будемо продовжувати працювати, щоб реалізувати нашу візію. `Ми дуже цінуємо вашу підтримку!`

Засновник студії Келвін Чуа відповів на твіт Binance Labs, згадуючи уроки з програми інкубатора студії та вибачився за недолік.

`SkyArk провів рекордний монетизаційний продаж NFT, що було можливим лише завдяки підтримці спільноти та наших інвесторів, включаючи перший чек від Binance Labs`, - написав він. `Останнє, що ми хочемо бачити, це створення незручностей нашим прихильникам та інвесторам`.

Студія пізніше опублікувала скріншот допису в Discord, в якому намагалася усунути незгоду. `SkyArk проводив лише один раунд збору коштів Web3, на суму $ 15 мільйонів, який розпочався в третьому кварталі 2021 року`, - написав командний склад, додавши, що `Binance залишається найбільшим інвестором`. Команда SkyArk назвала це `непорозумінням` з Binance Labs.

Binance Labs та SkyArk Studio не відповіли на запити про коментарі від Decrypt.

SkyArk Chronicles розповідає історію фантастичного героя на ім`я Сатоші Накамото, яке також є псевдонімом реального творця Bitcoin. Але в іншому відношенні гра не здається просоченою у біткойнівських легендах або термінології.

`Колись давно народився Сатоші Накамото в мізерному світі ніщоству`, - читається на веб-сайті гри. `Сатоші, бог творіння, створив SkyArkVerse, безпечний світ для всього інтелектуального життя. Але де є світло, там буде й темрява. Монстри піднялися з глибин, спустошуючи SkyLands, і вразившихся від нападу, Сатоші повинен вибрати героїв, з якими він буде боротися, щоб повернути мир у SkyArkVerse.`

SkyArk Studio розпочала процес повернення грошей за монетизацію NFT пізнього понеділка після полудня, дозволяючи трейдерам повернути свої Ethereum, якщо вони не змогли успішно придбати один з 8 000 мінтових слотів. Користувачам надається 60 днів на отримання повернення грошей, згідно з твітом.

SkyArk Chronicles частково побудована на власному ланцюжку BNB від Binance, хоча студія заявила, що остання партія NFT була створена на Ethereum.

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути