Назва статті: Магніфікат Севен та криптовалюта: динаміка ринку за останні пять років

Назва статті: Магніфікат Севен та криптовалюта: динаміка ринку за останні пять років

Криптовалюта проти акцій: Чи є Ethereum Nvidia цифрового світу активів?

П`ять років після зростання `Магніфікат Севен` технологічних акцій порівняння з основними криптовалютами, такими як Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH), пропонує захоплюючий погляд на ринкову динаміку. Консолідація значно вигідна для компаній, таких як Apple, Microsoft, Alphabet, Meta, Amazon, Nvidia та Tesla.

Банківський аналітик Банку Америки Майкл Хартнетт створив термін `Магніфікат Севен` у квітні 2023 року. На той момент ці акції склали 88% загального рокового прибутку для акціонерів. Незважаючи на недавнє зниження Tesla, Магніфікат Севен продовжує перевершувати біржовий ринок взагалі.

Етф Roundhill Magnificent Seven (MAGS) повернув 35,8% рокового прибутку порівняно із 15,1% рокового прибутку S&P 500 (SPX) протягом того ж періоду. Ця гігантська виконавча продуктивність означає, що ці акції тепер представляють майже 30% S&P 500, підкреслюючи концентрований характер ринку технологічних акцій у США.

Наприклад, блокчейн мережі, такі як Bitcoin та Ethereum, пропонують відмінну історію зростання. Криптовалюти, як правило, працюють без прибутку, на відміну від технологічних гігантів. Порівняння Магніфікат Севен з Bitcoin та/або Ethereum показує змішані результати виконання.

Nvidia та Tesla виявилися чіткими переможцями, зі зростанням їх оцінки на 2,782.8% та 1,102.2% відповідно за п`ять років. Тим часом, Amazon та Meta спостерігали повільніше зростання.

Із загальними зусиллями, компанії Магніфікат Севен зараз можуть похизуватися капіталізацією ринку у розмірі 15,770 трильйонів доларів, що відповідає збільшенню на 262,5% порівняно з 4,35 трильйонів доларів п`ять років тому. Зазначимо, що Nvidia перевищила як Ethereum, так і Bitcoin впродовж цього періоду.

Ринкова капіталізація Nvidia стрибнула від 105,42 мільярда доларів до 3,039 трильйонів доларів, що означає збільшення на 2,782.8%. Станом на 28 червня 2024 року Bitcoin і Ethereum становили 66,9% від загальної ринкової капіталізації криптовалют у розмірі 2,46 трильйонів доларів, з Bitcoin на рівні 1,25 трильйонів доларів і Ethereum на рівні 421 мільярда доларів.

Ринкова капіталізація Ethereum зросла від 18,16 мільярда доларів до 368,3 мільярда доларів, збільшення на 1,880%, тоді як ринкова капіталізація Bitcoin зросла на 1,109% від 103,98 мільярда доларів до 1,257 трильйонів доларів. Однак, через нижчу початкову ринкову капіталізацію та пізніший запуск, Ethereum відперформувала Bitcoin на 1,7 рази.

Порівняно з Магніфікат Севен, зростання ринкової капіталізації Ethereum співпадає з Nvidia на рівні 2,218,3% в порівнянні з 2,782,8%, тоді як виконання Bitcoin ближче до Tesla на рівні 1,102,2% в порівнянні з 1,340,8%.

Узгоджене принципове схвалення Ethereum ETF Секцією, 23 травня 2024 року, позначило значний розвиток. Станом на 28 червня 2024 року, загальні капіталізації Магніфікат Севен, Bitcoin та Ethereum становили 17,44 трильйонів доларів, з Bitcoin та Ethereum на рівні 9,6%.

Увага: Інформація, наведена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансових порад або порад будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникли внаслідок використання змісту, товарів або послуг, згаданих. Читачів радять обережно підходити до будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть