Платформа трансляції відео Amazon запроваджує рекламу на своїй платформі Prime Video

Платформа трансляції відео Amazon запроваджує рекламу на своїй платформі Prime Video

Платформа трансляції відео Amazon може вплинути на користувачів, які платять криптовалютою

Технологічний гігант Amazon готується ввести рекламу на свою платформу відео трансляцій - Prime Video. Однак, такий крок може бути проблематичним для тих, хто платить криптовалютою.

Згідно з повідомленням від Yahoo Finance, очікується, що з понеділка в США Amazon почне показувати рекламу на своїй платформі Prime Video. Однак, Wall Street впевнений, що Amazon значно порушить розвиваються медіа-індустрію цим кроком.

В зв`язку з цим, клієнти Amazon будуть змушені платити більше за користування послугами. Користувачі Prime Video будуть автоматично переключені на рекламний пакет за поточними $ 14.99 / місяць для користувачів Prime. Крім того, така ж плата буде стягуватись у розмірі $ 8.99 / місяць для не-Prime користувачів. Вартість підписки на преміум-версію без реклами збільшиться на $ 3 в місяць для тих, хто обирає плату за неї.

У США в Amazon є попередньо 96 мільйонів домашніх господарств Prime. Згідно з прогнозами eMarketer, до 2025 року в США буде 176,2 мільйона підписників Amazon Prime.

На даний момент найбільший онлайн-роздрібник у світі не приймає прямо Bitcoin. Але багато клієнтів використовують сторонні шляхи, такі як Purse.io, Crypto.com і т. Д., Щоб оплачувати свої передплати. Зі зростанням тарифів тим, хто платить криптовалютою, також доведеться платити більше.

На підставі цього очікування сторонні сайти можуть отримати додаткові криптовалютні транзакції від клієнтів Amazon, які будуть купувати більші пакети, щоб уникнути реклами. Бажання мати безперебійний стрімінговий досвід може привести до того, що люди купуватимуть кращі плани в майбутньому, що призведе до збільшення торгового обсягу для сторонніх постачальників.

Чи коли-небудь Amazon прийматиме криптовалюти безпосередньо?

Давно Amazon зробив свої плани нагороджування в галузі блокчейну та штучного інтелекту відомими ринку. Однак фірма ще не зайшла у криптосферу, можливо, через стурбованість стосовно регулювань. Хоча корпорація ніколи не надавала чіткого пояснення, існує багато теорій щодо її мотивів, таких як можливість введення власної віртуальної валюти або надання пріоритету існуючим платіжним угодам.

Наразі, клієнти все ще можуть непрямо використовувати Bitcoin для покупки попередньо оплачених подарункових карток Amazon онлайн, щоб здійснити покупки з використанням криптовалюти.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть